onsdag 30. desember 2015

Best Television av 2015


Her er min liste over de beste spill-endring TV av 2015.

12) The Nightly Show (Comedy Central) - Det er ikke å endre den politiske samtalen som sin tidsluke forgjengeren The Colbert Report gjorde. Og sine korrespondenter er fortsatt hit-or-miss. Men hva The Nightly Show har oppnådd siden sin debut Januar er en re-bestilling av sen kveld TV hierarki. For første gang i etter Daily Show æra av Newsicomedy talk show, Larry Wilmore og hans mannskap presentere en nyhets parodi fra perspektivet til noen andre enn en hvit mann. Og når de gjør koble - som hans ødeleggende biter på Bill Cosby og "unblackening" i Det hvite hus etter Obama - de gjør en uttalelse om media, politikk, pop kultur og rase som ingen andre i TV kan.

11) Transparent (Amazon) - I år Amazons show om en 70 år gammel akademisk overgangen fra mann til kvinne hvelvet fra å være et symbol på TV økende interesse for historiene om transkjønnede tegn til noe større. Hvert medlem av Pfefferman familien er fortsatt enormt selv involvert, søker etter oppfyllelse og unikt skadet av hemmelighetene Maura Pfefferman holdt for de mange årene hun levde som Mort. Det er et flott tegn på at Amazon kan konsekvent gjøre gode TV, snu et landemerke kulturelle øyeblikk inn i en historisk høy kvalitet TV-serien.

10) Inside Amy Schumer (Comedy Central) - Ingen har snakket om kvinner, sex og moderne liv som Schumer, som skissen viser bruker pirring å få seere i teltet før slamming dem med vår moderne hykleri på alle de ovennevnte. Hennes bruk av Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus og Patricia Arquette å smelle Hollywoods to-faced holdning om kvinner, alder og attraktivitet - er grunn alene for å hilse henne netthendt måte nipping - med tittelen "Siste F - stand Day", selvfølgelig på hånden som mater sin karriere. (Red.anm: Koblingen er til usensurert versjon av skissen.)

9) Empire (Fox) - Ja, det er den andre sesongen ikke fenomenet først. Men ingen andre serier på nett-TV i år har bedre bevist kraften i mangfoldet. Dette er unapologetically sorte tegn i et moderne eventyr: tre brødre, en mektig matriark, og en brutal patriark kjemper for kontroll av et verdensomspennende musikkimperium, satt til de råeste beats i R & B og rap. Slite hvis du vil om stereotypier som involverer vold og hyperseksualitet av svarte figurer, men Taraji P. Henson Cookie Lyons er en av de mest overbevisende, lagdelte, og komplekse nye karakterer på TV i år.

8) Master of None (Netflix) - Aziz Ansari negler moderne kjærlighets, moderne familier og kulturell assimilering i en potent komedie som ofte kamuflerer sin dybde med Ansari rask vidd og irritabel patter. I en tid da USA er fristet til å snu ryggen til innvandrere, uncorks han en episode på kampen bortskjemte første generasjon barna kan møte koble med sine innvandrer foreldrenes hardscrabble opprinnelse. Det er som Seinfeld krysset med Louie på et show som faktisk bryr seg om New Yorks mangfold.

7) Shondaland (ABC) - som isolert sett serien produsert av Shonda Rhimes - Greys Anatomy, Scandal og hvordan få unna med mord - er gode nighttime Såpeopera med glimt av briljans. Men deres kollektive innvirkning på TV har vært enorm. Fra undervisning nettverk TV kraften av natta Såpeopera å gi oss to broadcast dramaer ledet av svarte kvinner for første gang i historien og direkte skildrer abort i livene til moderne kvinner, holder Rhimes presser form til nye steder.

6) The Jinx: liv og død av Robert Durst (HBO) - Det er den ultimate reality-TV; ser en mann mistenkt for drap i flere tiår tilsynelatende innrømme forbrytelsen når han tror ingen lytter. Men filmskaperen Andrew Jarecki oppnådd enda mer med sin seks-del serier tracing påstander om at velstående eiendoms arving Robert Durst drept tre personer. Han skapte en ny versjon av sann-kriminalitet TV, utforske en uavklart sak i en serie sentrert på intervjuer med den eksentriske og selvdestruktiv hovedmistenkte som ble arrestert før sesongen finale luftes.

5) Black-ish (ABC) - I sin andre sesong, har dette showet blomstret opp til en av de morsomste sitcoms på TV, taklinger alt fra jule materialisme til bruk av n-ordet. Alt er filtrert gjennom perspektivet til tre generasjoner av svarte mennesker som bor i samme, øvre middelklasse California hjem. Side-splitting, spesifikke og universelle alt på en gang.

4) Bedre Call Saul (AMC) - På Breaking Bad, Saul Goodman var et nådeløst kynisk shyster med store drømmer og stilen av en to-bit hustler. I Saul, ser vi hvordan en velmenende schlub heter Jimmy McGill ble den strålende hyllest til juridiske teknikaliteter og grådighet. Det er Breaking Jimmy på en måte; en tragisk komedie som var den beste spin-off serie av året.

3) Marvels Jessica Jones (Netflix) - TV beste superhelt-serien har et misbruk overlevende samle en skjør allianse av kvinner til å takle den ultimate overgriper og voldtektsmann. David Tennant er vidunderlig fet som psykopatisk tankene controller Kilgrave, men Krysten Ritter ta på Jones - en super-sterk, følelsesmessig skadet, borderline alkoholiker som alltid en eller annen måte finner henne helt inne - leverer type historie voksen-fokusert tegneserier ble opprettet for å fortelle.

2) Fargo (FX) - Dette er et vidunder av moderne TV. Somehow, skaperen Noah Hawley tok sin prestasjon av sette en elskede 1996 film i en vellykket TV-serier og hevet sitt spill for den andre sesongen. Satt i 1979 og sporing blodig gjengkrig som er nevnt i den første sesongen, årets episoder gir oss spennende nye figurer, mer absurd Midwestern humor, masse gørr, Bokeem Woodbine og Patrick Wilson i karriere lage svinger og en uforklarlig UFO. Det finnes også en lignelse på strømmen av stoiske, no-nonsense godhet, en subtil ta på landets post-Vietnam / Watergate uvelhet, nikker til kamp av svarte mennesker, til indianere og kvinner overskride undertrykkelse og Bruce Campbell som Ronald Reagan. Jeg kunne gå på, men du tar poenget. Det er bare helt utrolig, ikke 'cha vet?

1) Mr. Robot (USA) - På overflaten er denne serien en snaky, uforutsigbart drama om en forstyrret hacker forsøker å bryte verdens største selskap. Men Rami Malek prestasjoner som hacker Elliot Alderson er et mesterverk av frittliggende sjarm. Du starter serien tro at dette er en historie om en eksentrisk vidunder eksponere hvordan selskaper kontrollerer verden. Men Malek er Alderson er en upålitelig forteller, snu serien inn i en mørkere, mer intimt mysterium airing på en kabel kanal gang kjent for svakere "blue sky" eventyr dramaer og mysterier. Dette er hva ansiktet av moderne kabel-TV-drama skal se ut: overraskende, revolusjonerende og avslørende.

Er du enig med oss? Legg igjen din kommentar nedenfor. Hvis du trenger å nyte topp 12 TV. du trenger å innløse Netflix gavekort på US kortkoden til å se disse i når som helst og hvor som helst du vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar