mandag 28. desember 2015

Frykt The Walking Dead kommer til Hulu i januar 2016


fear the walking dead


AMC sin hit zombie overlevelse drama selskapsdyr serien Fear The Walking Dead vil være tilgjengelig for å streame utelukkende på Hulu i januar 2016.

Frykt The Walking Dead var en hit serie for AMC, innløse på suksessen til flaggskipet vise The Walking Dead med en seks episode sesong som brøt flere poster for en kabel-serien premiere.

Hvis du gikk glipp av den serien da den først ble sendt i sommer (eller er en av dem fans som liker å binge ser i stedet for å vente en uke mellom episodene), er nå din sjanse til å bli fanget opp på showet eller friske opp hukommelsen før serien starter sin andre sesong senere i 2016.

Frykt The Walking Dead vil være tilgjengelig for å streame utelukkende på Hulu begynnelsen 26 januar 2016.

For de som ikke er kjent med Fear The Walking Dead, showet forteller historien om en gruppe innbyggere i Los Angeles, California i begynnelsen av zombie apokalypsen. Vi får se folk oppdager disse monstrene for første gang og komme til enighet med den skrekk og blodbadet som de kan bringe. Desperat å forstå hva som skjer og hvorfor, de overlevende prøver å holde sin familie og kjære trygt og lyd.

Re Safari Fear The Walking Dead kan være akkurat hva legen bestilt for fans av zombier, siden AMC er The Walking Dead vil fortsatt være på sin midseason pause frem til 14 februar 2016.

Frykter Walking Dead, som på grunn av en eksklusiv avtale er kun tilgjengelig for streaming på Hulu! Så du kan kjøpe Hulu gave kode på US kortkoden til å nyte zombier

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar