torsdag 17. desember 2015

Hulu går ad-free for $ 11,99 per måned

hulu plus


Annonser eller abonnement: Hulu har prøvd å ha det begge veier, men forbrukerne vil ha det ene eller det andre.

Video streaming-tjenesten Hulu har lagt til et nytt alternativ for abonnenter som ikke liker annonser: For en ekstra $ 4 per måned, kan kunder av Hulu Plus sin premie streamingtjenesten, se videoinnhold på tjenesten uten annonser. Annonsen frie tjenesten koster $ 11,99 per måned.

Abonnenter kan streame med annonser, som de har siden innføringen av Hulu Plus i 2010, for $ 7,99 per måned. Hulu opprinnelige gratis tier, som tilbyr et begrenset utvalg av viser, er fortsatt tilgjengelig.

Hulu har vært en av de få videostreamingtjenester for å prøve å ha det begge veier, lading en månedlig abonnementsavgift for full katalog, og samtidig vise annonser til sine abonnenter.

Men med så mange alternativer for premium videoinnhold på nettet, det må være det ene eller det andre, ikke begge deler. Hvis seerne kommer til å betale, har de ikke ønsker å sitte gjennom annonser.

I dag viser Hulu det verdier inntektene fra sine ni millioner Hulu Plus-abonnenter nok til å gi dem det de vil ha: ingen annonser. Med flere og flere nye aktører til streamingtjenesten kategorien er økende konkurranse, og Hulu har trappet opp sitt spill. Tidligere i år, tjenesten overby konkurrenter for rettighetene til Seinfeld i en avtale verdt en rapportert $ 180 millioner. Flere nylig, Hulu snagged en avtale med distributør Epix, stjele rettighetene til "The Hunger Games" og "Transformers" fra rival Netflix . Kampen for ledningen cutter lommebøker er bare intensiverer

Netflix vs Hulu plus som synes å være aldri ferdig. Hva synes du? La dine kommentarer under. Du kan prøve Hulu plus kode på USCardCode med den beste prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar