torsdag 3. desember 2015

7 apps jeg virkelig ønsker å se på den nye Apple TV

apple tv


Theres mye å velge mellom i tvOS App Store for den nye Apple TV, men det set-top-boks fortsatt has not blitt min absolutte går til enhet for underholdning. Det er noen bemerkelsesverdige holdouts som jeg holde håper vil vises på min Apple TV, og jeg er sikker på at mange av dere føler det på samme måte. Dersom utviklerne lytter, her er syv apps jeg desperat ønsker å se på Cupertinos nyeste utgaven av set-top-boks.

Amazon Video
amazon video


Det finnes en rekke kilder for filmer og TV-programmer på den nye Apple TV app store, men en bemerkelsesverdig utelatelsen er Amazon Video. Jada, du kan streame video til Apple TV fra iOS-enheten via AirPlay, men det ville være en mye bedre opplevelse hvis det var en Amazon Video app innfødt til set-top-boks

Podcasts
Apple har nylig utgitt en redesign av podcaster app på iOS, men theres fortsatt ingen kjærlighet for episodebaserte mediekilder på Apple TV. Hva gir, Apple? Nok en gang, sikker, kan du bruke AirPlay til å overføre dine favoritt podcaster til set-top-boks, men vi bør ikke ha for å gjøre det. Dette virker som en no-brainer at Apple har liksom oversett.

Spotify
Ja, Theres hard konkurranse mellom Apple Music og Spotify, og streaming av musikk tjenesten definitivt ikke liker å betale App Store skatt. Likevel virker det naturlig for Spotify til å lage sin egen klient for tvOS App Store og maksimere sin eksponering mot potensielle abonnenter. Som foreløpig, dessverre, de har ikke.

Yidio
Yidio


En av mine favoritt måter å finne ut hvor jeg kan streame mine favoritt TV-show, er Yidio  tydelig fraværende fra Apple TV. Det ville gjøre en veldig bra måte å finne programmer tilgjengelige gjennom apps som Arent støttes av Siris universell søk, og det viser også hvor mye en episode koster å kjøpe fra kilder som iTunes og Amazon Video.

Vudu
Det er nok av filmer å se på Netflix og HBO, men de fleste av dem Arent veldig aktuell. Vudu lar deg leie eller kjøpe nye utgivelser on-demand, sammen med fordelen av å laste opp dine DVDer til nettskyen eller få en digital versjon av film du har kjøpt i en fysisk format, bare ved å skrive inn en kode. Det ville være fantastisk å kunne få tilgang til Vudu filmer på Apple TV, så jeg håper det bare et spørsmål om tid før dette optioncomes til tvOS App Store.

Rykke
Fremtidens TV er apps, ifølge Apple, og spill er et helt nytt fokus for fjerde generasjon av set-top-boks. Så wheres den offisielle Twitch app for Apple TV? Er dette alt relatert til Twitch eies av Amazon, eller er det bare en midlertidig utelatelse? Hvis du virkelig ønsker å se Twitch strømmer på din Apple TV, akkurat nå må du betale for den uoffisielle klient, UnTwitched.

Instagram
Skjermen på Apple TV kanskje ikke 4K, men det er fortsatt nydelig. Hva kan være bedre enn å være i stand til å bla gjennom Instagram fôr på set-top-boks? Dessverre, Theres ennå ikke en offisiell Instagram klient for Apple TV, bare et par tredjepartsklienter. Jeg håper at dette også er noe mer enn et midlertidig fravær.

Dette er bare noen få av de apps som jeg skulle ønske ville komme snart til Apple TV. Hvilken som ønsker du ville bli portert til tvOS. La oss beskjed i kommentarfeltet

Hvis betalte filmer er på disse programmene. Du bør ha for å kjøpe gavekort iTunes for å få studiepoeng og se den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar