lørdag 26. desember 2015

Hvor vanskelig det vil være for Kiwis å snike seg inn HBO nå?



Akkurat som vi får legit tilgang til Netflix, har geo-Dodgers satt sine øyne på HBO nå å se Game of Thrones online.

New Zealands abonnement video kriger tilspisser seg, med amerikanske streaming giganten Netflix om å bli med lokale aktører Quickflix, Lightbox og Neon i å tilby all-you-can-eat video for rundt $ 15 per måned.

Selvfølgelig hvis du har brukt noe tid med disse tjenestene vil du innse at de er lite sannsynlig å møte alle dine underholdningsbehov, spesielt hvis du er ivrig på blockbuster HBO-serier som Game of Thrones.

Den eneste legit måte å se Game of Thrones i New Zealand uke etter uke i år er å registrere deg for et hjem Sky pakke inkludert SoHo. Du vil ikke finne nye episoder av Game of Thrones på streamingtjenester. Du kan ikke engang kjøpe nye episoder fra slike som Quickflix, EzyFlix og Google Play til Sky er ferdig screening hele sesongen.

Så overraskende som det høres ut, Kiwis faktisk få en bedre avtale på Game of Thrones enn amerikanerne. Den eneste måten å se i USA er hvis du har en hjem HBO kabel-TV abonnement. Du vil ikke finne Game of Thrones på Netflix i USA, eller mange andre HBO-programmer for den saks skyld, fordi HBO og Netflix er dødelige fiender.

Netflix er plakaten barnet for kabel-skjærende trend, med folk forlate sine hjem kabel-TV-abonnementer til fordel for internett video. Dette er åpenbart et problem for HBO, fordi hele sin forretningsmodell dreier seg om å få kabel-TV-abonnenter til å betale for dyre pakker slik at de kan se favorittprogrammene sine. I hvert fall inntil nå.

HBO beveger seg med tiden

I år HBO er endelig gjøre spranget og lanserer HBO Nå, en amerikansk streamingtjeneste som ikke krever et hjem HBO abonnement. Det er det samme som Sky Neon, men det er forventet å være vesentlig billigere på rundt US $ 15 per måned, fordi det vil bare tilby HBO-programmer - inkludert Game of Thrones. Det er forventet å starte i april for å falle sammen med starten av Season 5.

Hvis du bare ønsker å se Game of Thrones deretter betale HBO rundt $ US15 per måned virker som en god deal, selv om det funker som mer enn NZ $ 20 når du tillater for valutakurser, utenlandske transaksjonsgebyrer og kostnaden for en VPN eller DNS løsning å slå geo-blokkering og snike seg inn en USA-bare service.

Alternativt, noen Internett-leverandører, for eksempel sprettert tilbyr en "Global Mode 'alternativ, slik at brukerne kan omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til innhold som normalt vil være stengt for New Zealand seere.

En viktig forskjell er at, i motsetning til Neon, HBO Nå er forventet å dukke opp på et bredt spekter av amerikanske hjemmeunderholdningsenheter inkludert Apple TV, Google Chrome, PlayStation 3/4 og Xbox 360 / Ett samt ulike smarttelefoner og nettbrett. Det vil også trolig komme til noen smarte TV-er og Blu-ray-spillere. Med litt lureri kan du få disse appene jobbe her.

Hun vil være Apples

Av alle disse lounge room boksene Apple TV tilbyr den enkleste måten for Kiwis å slå geo-blokkering og se US Netflix på sine TV - et triks som skal arbeide med HBO nå. I motsetning til de fleste enheter, trenger du ikke en VPN for å laste Netflix-app på en New Zealand Apple TV. Du bare dyppe inn i innstillingene og endre plasseringen til USA.

Etter dette kan du endre DNS-innstillingene på Apple TV, bruke en tjeneste som UnoTelly eller Unblock US, å slå geo-blokkering. Alternativt kan du endre disse innstillingene i bredbåndsmodemet til å dekke hele huset, selv om de ikke alltid er like pålitelig som din ISP egne DNS-tjenester.

Endre beliggenhet til USA vil sikkert la deg se HBO Nå app på en New Zealand Apple TV, når det er tilgjengelig i USA. Etter at UnoTelly eller Unblock US bør la deg slå geo-blokkering, men det er en konstant katt og mus lek mellom disse tjenestene og innholdsleverandører.

Ta pengene mine

Den største utfordringen for Kiwis skal betale for en HBO Nå abonnement. Dette er enkelt med Netflix, fordi noen få år siden den amerikanske tjenesten rolig begynt å akseptere et bredt spekter av internasjonale kredittkort - noe de insisterer vil ikke endre seg når Netflix lanseres her.

Å få andre amerikanske tjenester som HuluPlus, Amazon Instant Video og USA iTunes butikken for å ta pengene dine er vanskeligere. Selv om du kan kjøpe HBO Nå gavekort fra USA, må du kanskje en gyldig amerikansk kredittkort knyttet til kontoen din.

New Zealand tilgang til HBO Nå vil avhenge av hvor streng HBO er når det kommer til å validere kredittkort fakturering detaljer. Det kan være så enkelt som å kjøpe en forhåndsbetalt kredittkort fra postkontoret, for eksempel et Visa Prezzy kort, og knytte det til en amerikansk postadresse (velg en stat uten moms å spare noen få dollar).

Det vil ta litt prøving og feiling før vi vet hvilke kredittkort kan fungere som et virtuelt grønt kort til å snike deg inn HBO nå.

Vil du betale rundt $ 20 per måned for å snike seg inn på HBO Nå bare for Game of Thrones, eller er Sky en bedre avtale for din stue?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar