mandag 14. desember 2015

De 6 beste iPhone-apps for reisende gjennom tidene



De 6 beste iPhone-apps for reisende gjennom tidene - Det er noen apps vi vil gå tapt uten. Fra de som hjelper oss å finne veien til de som hjelper oss med å utforske der vi er akkurat nå, noen apps er uunnværlig for å komme rundt.

Denne listen er en titt på de beste reise apps noensinne laget for iPhone, basert på vår liste over de beste 100 iPhone-apps gjennom tidene. Som med resten av apps på listen, vi evaluert reise og navigasjon apps basert på deres design, kulturell innflytelse og hvordan de gjenklang hos brukerne. Apps nedenfor er rangert i den rekkefølgen de dukket opp på den beste 100-listen.

CityMapper
citymapper

Du kan også få gå, kjøre og sykkel retninger eller hagl en Uber fra appen. Men hva gjør CityMapper virkelig skiller seg ut er de ekstra detaljene du ofte trenger når du navigerer et sted nye, presise gange veibeskrivelser til nærmeste busstopp, for eksempel, eller identifisere den ideelle metrostasjon inngangen eller bil bør du gå ombord når den kommer.

Foursquare
foursquare

I sin opprinnelige inkarnasjon, app deftly blandet de medfødte lokasjonsbevisst egenskapene til iPhone med svært menneskelige begjær å vite hva vennene dine driver med, og å konkurrere med dem. Det mange glemmer er at app ble i hovedsak bygget på toppen av Twitter API slik at du kan koble til dine Twitter-venner basert på plasseringen. At funksjonen var faktisk viktigere enn for eksempel å bli den "Ordfører" i din lokale kaffebar eller på kontoret breakroom.

Yelp
Yelp

Om et år etter frie app først lansert i 2008, har selskapet stille gled i en oppdatering med et stort påskeegg. Riste telefonen avdekket en skjult funksjon kalt "Monocle", som aktivert iPhone-kameraet vise deg Yelp vurderinger for nærliggende bedrifter kledde på verden rundt deg. Selv om nyheten av funksjonen tallet raskt, markerte en viktig milepæl: Det var første gang en iPhone-utvikler laget en app med utvidet virkelighet funksjoner tilgjengelig for allmennheten - en prestasjon desto mer imponerende fordi Apple ikke ble offisielt støtter AR apps på den tiden.

Apple slutt ga utviklerne mer fleksibilitet, og Monocle lever fortsatt videre i Yelp-appen i dag. Yelp har også lagt til mange flere nyttige funksjoner gjennom årene - som innsjekkinger og middagsreservasjoner - sammen med flere andre påskeegg, hvis du vet hvor du skal lete.

Waze

Så godt Google kjøpte den. Mens Waze ikke har oppnådd den allestedsnærværelse av Google Maps, sin kultstatus er legion. Appen tok mobil veibeskrivelser til neste nivå, ved hjelp av publikum hentet data om trafikk, bensinpriser og - mest kontroversielt - politiet fart feller.

waze

Waze vet å ha det gøy også: Av ulike kampanjer, er det hentet inn Stephen Colbert, Arnold Schwarzenegger og Kevin Hart å gi øyenbryn innsamlingen turn-by-turn retninger. Elementer av Waze, nemlig trafikkinformasjon og gasspriser, har dukket opp i Google Maps også. Så selv om du ikke bruker Waze app, har du ganske sikkert følt dens innflytelse.

Uber
uber

Det er en så enkel idé - din personlige bil service, innkalt via smarttelefon - at det er rart ingen egentlig prøvd det før. Kanskje det var politikk: Når Uber (da UberCab) lansert i 2010, det ble nesten umiddelbart angrepet for å operere i "gråsonen" for transport, tiltrekke mer enn en opphøre og desist orden, selv i sin hjemby San Francisco .

Google Kart

Ingen andre verktøyet app har hatt en innvirkning på hverdagen helt som Google Maps. Programmet ble opprinnelig bygget inn i iPhone og raskt utviklet et rykte for å levere pålitelig transport og veibeskrivelser samt trafikk. Det også frigjort brukere fra de kjeder av trykte kart og i bilen GPS-systemer.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... Du trenger iTunes kode e-postlevering å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar