mandag 7. desember 2015

Nye apps briljere Apple TV er større potensial

apple tv


Den nye Apple TV har vært på markedet i ca seks uker, og vi begynner å få en idé om noen av de typer apps utviklere bygger for den nye tvOS plattformen.

Utviklere fra slike TasteMade, Daily Burn, SongPop, Away og QVC er alle utnytte plattformen på forskjellige måter. Vi hadde en sjanse til å se på noen av disse nye apps og erfaring hva de representerer som en del av Apples ordnede visjon for fremtidens TV.

På bare seks uker, har Apple TV allerede over 2000 apps tilgjengelig i App Store. Og selv om funn av apps er ikke perfekt - det er klart at utviklerne er å hoppe til plattformen på en ny måte.

På eldre Apple TV, de eneste apps tilgjengelig (med mindre utviklerne virkelig ønsket å hoppe gjennom ringer) var cookie-cutter video tjeneste apps.

Men med tvOS, utviklerne har mer kontroll over hva de kan bygge og hva slags innhold som fungerer for appen. Som et resultat, er App Store ikke befolket med bare videotjeneste apps eller spill portet over for iOS.

Den virkelige trekning av plattformen er å bygge ting for stuen.

Away på TV

homeaway

Selskapet representerer mer enn 1 million forskjellige Overnatting tilgjengelig på sin hjemmeside, og starter i dag, den har en Apple TV app.

Appen har to komponenter. Når du er hjemme, kan du bruke Away å slå opp ferieleie du kan være interessert i Hvis du er interessert i å lære mer -. Eller bestille leie - du kan gjøre det direkte fra appen.

Den store skjermen karakter av en TV-settet gjør det enkelt for brukerne å se bilder og videoer utleie eiere har lagt ut på nettet. Du kan se mange flere detaljer om et hjem på en 50 "TV-skjermen enn på en 5" smarttelefon.

Men den kuleste delen av programmet er faktisk for utleie eierne selv. homeAway  gir sine utleie eiere en plattform for å laste opp informasjon om en eiendom for gjester. Tenk på det som en digital house guide der alt fra WiFi-koden til hvordan å bruke peisen er inkludert.

En spesiell modus i Apple TV app lar utleie eiere vise fram at innholdet på TV. Tenk på dette som en lignende opplevelse til den virtuelle concierge du får på et hotell.

Applikasjonen kan også anbefalinger om steder å besøke eller spise i nærheten, drevet av Gogobot.

Away fortalte oss at 84% av sine mobile bestillinger kommer fra iOS. For dem som var en viktig grunn til å se på Apple TV som en plattform for å målrette.

Utover det, mange Away utleie eiere allerede har Apple TV er installert i sine egenskaper som underholdningstilbud for gjester. Det vil ta tid for de grunneiere for å oppgradere til den nye Apple TV - men med digital concierge alternativet, forventer det utleie eiere å hoppe på sjansen.

Den Away app er tilgjengelig mandag.

TasteMade
Den mobile videonettverket TasteMade er fokusert på kuratering det beste innholdet rundt reise og mat. Dens snapchat Discover kanal er en av de beste - å bringe levende videoer og oppskrifter til verden.

Med sin Apple TV app, selskapet så en mulighet til å "gjenoppfinne TV" - spesielt mat og reise-TV.

Resultatet er en av de beste utseende Apple TV apps jeg har sett. Appen er en god ide om hva Food Network eller Travel Channel ville se ut hvis lansert som en app i 2015, og ikke på kabelen på 1990-tallet.

Appen gir brukerne tilgang til ulike video-serien og kuratert innhold. Det er også en daglig utgave, svært lik hva selskapet gjør på snapchat, som kan spilles gjennom og rappet gjennom med fjernkontrollen.

TasteMade er tilgjengelig på Apple TV i dag.

SongPop Party er en morsom tid

songpop party

SongPop Party fra skaperne av SongPop 2 - er en sinnsykt vanedannende musikk trivia spill.

Som SongPop 2 for mobil eller Facebook, er spillet handler om å gjette hvilken sang som spilles i den raskeste tid. Men i motsetning til Facebook eller mobil, nå kan du spille head-to-head med folk i din egen stue.

Du kan spille med Apple TV-fjernkontrollen og med iOS-enheten. Spillet er den perfekte partyspill - og jeg kan se grupper av mennesker som elsker dette.

Opptil seks personer kan spille samtidig, og når du kommer i gang, vil du fortsette å spille.

QVC
QVC sin Apple TV app var tilgjengelig ved lansering, og det er fortsatt en av de mer imponerende fra et teknisk ståsted.

Fordi QVC kunde brukes til live shopping opplevelse av å se en QVC kringkasting, lar Apple TV app brukere se live.

Men ikke bare kan du kjøpe direkte fra skjermen - hvis din betalingsinformasjon er satt opp kan du foreta et kjøp på bare noen få sekunder fra TV - du kan også bla gjennom andre produkter som ble vist tidligere i et program (som du kan har savnet), se på nært bilder av et produkt og få mer informasjon om hva som er å få solgt.

Det er den levende komponent som gjør QVC virkelig unik og viser at Apple TV kan være mer enn bare gjenbruk iOS innhold.

Daglig Burn 365
Live er en komponent Daily Burn S1 skal integrere med sin app, som vil lansere senere denne måneden.

Applikasjonen vil la brukere har tilgang til en rekke forskjellige streaming treningsøkter fra alle typer treningsmål - men det er stor funksjon lanserer 1 januar med Daily Burn 365.

Arrangert av JD Roberto, Daily Burn 365 er en 30-minutters levende klasse hver morgen 9 am EST. Brukere som kan delta i levende fra hele verden kan meldings spørsmål eller kommentarer til trenere på settet i New York og prate med hverandre på nettet.

Hvis du ikke kan ta treningen levende, kan du se det på etterspørselen etter 23,5 timer til neste live-trening. Hver treningsøkt er forskjellig hver dag.

Hvis du ikke opp for 365 treningen ting, har du fortsatt tilgang til en stor katalog av eksisterende treningsinnhold.

Går utover video

Det er klart Apples visjon for Apple TV strekker seg utover bare video.

Det faktum at vi allerede ser apps i ulike kategorier som er mer enn bare HBO nå og Netflix er spennende.

Hvis vi kan se flere apps danne slike som SongPop, Homeaway, Daily Burn, QVC og TasteMade - Apple TV eiere bør være glade om fremtiden.

Har du noe å legge til denne historien? Del det i kommentarfeltet. Forresten få flere studiepoeng med iTunes kort koden online Hvis du ønsker å nyte de nyeste filmer eller musikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar