onsdag 16. desember 2015

Best Buy Tilbyr Apple Watch for $ 49


apple watch

Best Buy er å tilby en Apple Inc. (NASDAQ: AAPL) Se 38mm Sport med en rekke bandet farger for $ 49. Fangsten er forbrukerne må bruke en garantert $ 200 Best Buy gavekort og handel i en iPhone 5 eller nyere modell og kjøpe eller lease og aktivere en iPhone på en to-års kontrakt. Tilbudet er bra med tre operatører: Sprint, Verizon og AT & T. Avtalen inkluderer en besparelse på $ 100 på en iPhone også, og tilbudet er presis 9 januar.

Antagelig $ 200 Best Buy gavekort ville komme fra en gave eller inngå som en del av et kjøp en forbruker gjør på Best Buy. For eksempel, kunder som kjøper en Microsoft Surface 3 få en $ 50 Best Buy gavekort. Annonsen sier ikke at gavekortet må være en enkelt $ 200 kort, men det er absolutt underforstått. Kjøpere bør kanskje rydde det opp før du prøver å bruke en $ 50 kort og $ 200 i kontanter.

Tilbudet er godt i butikker, ikke på nettet, og det er et langt avsnitt av fine print. Tilbudet er ikke bra på spesielle bestillinger, klaring, open-box, renovert, brukt og Market klokker. En åpen boks 38mm Apple Watch med sølv urkasse aluminium og en hvit sports bandet ble tilbudt onsdag morgen for $ 231,99, ca $ 17 under full pris på $ 249.

Det er den største nyheten i denne uken. Hva synes du? Legg igjen din kommentar nedenfor. Ikke glem å kjøpe iTunes gavekort umiddelbar levering å laste ned noe du liker på USCardCode

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar