tirsdag 15. desember 2015

Netflix nye video tilnærming ser bedre, bruker mindre data



Etter år med forskning, er det re-koding av hele videobiblioteket på en ny måte.

Den siste gangen vi bemerket Netflix omfattende diskutere hvordan den lagrer video for den beste streaming ytelse, sin HD-kvalitet maxed ut på 720p, surround sound fortsatt var en ønskedrøm og tabletter var ikke en ting ennå. En Variety rapport forteller at etter omfattende testing er det å gå gjennom og re-koding av hele biblioteket med en prosess * som gjelder kompresjon på en smartere måte å maksimere kvalitet og spare massevis av båndbredde. Snart når du trykker spille Netflix servere vil gjøre en bedre jobb med å anerkjenne hva slags enhet du ser på og, avhengig av tilkoblingshastighet tilgjengelig, plukke en bekk som passer sine evner.



Tilbake i 2010 Netflix ingeniører etablert par med video bithastigheter (mengden data som brukes hvert sekund) og tilsvarende vedtak. Avhengig av hastigheten på forbindelsen tilgjengelig (og hvilken oppløsning spilleren kan håndtere) får du den tilsvarende kvalitet video, og det er det - en treg tilkobling betyr lavoppløslig SD eller verre, mens raske forbindelser fikk høyoppløselig 1080p strøm . Men etter år med streaming uante mengder med video over Internett, har selskapet funnet ut at forskjellig innhold håndterer kompresjon på forskjellige måter.

I denne beskårne og endret størrelse bilde (se Netflix for originalene) du kan sammenligne 1080p Bojack komprimert den gamle måten (til venstre) og den nye måten, ved hjelp av en litt lavere bitrate (til høyre).
En animert tittel som Netflix egen Bojack Horseman, for eksempel, ser bra ut på et langt lavere bitrate enn noen typiske actionfilm behov. Etter det er re-kodet etter de nye reglene, kanskje noen med en langsommere DSL-kvalitet forbindelse ser en 1080p HD-versjon av Bojack stedet for SD de vant til, rett og slett fordi det vil fortsatt vises høy kvalitet og uten artefakter. Plukk noe med live tegn, som Orange er det nye svart eller rask bevegelse actionscener, og det vil tjene deg noe kodet med en lavere oppløsning, men det samme bitrate. På den måten kan det maks ut på den faktiske kvaliteten betrakteren ser uten å forårsake gjenstander eller pixelization. I fremtiden kan det også bruke teknikken per-scene for bedre kvalitet og mer båndbredde sparing.

Nå kan du kjøpe Netflix gavekort på USCardCode å nyte spennende filmer på Netflix

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar