onsdag 9. desember 2015

Ny iOS fjernkontroll app for Apple TV

apple remote


Vi jobber med en ny Apple TV-fjernkontrollen app som vil gi deg den fulle funksjonaliteten til Siri Remote på iPhone, "Cue sa i et intervju med Buzzfeed. "Vi håper å sende denne i første halvdel av neste år."

Cue også sølt noen detaljer om tidlig suksess den nye Apple TV, hevder enheten har allerede over 2000 apps. Over halvparten av kunden som har kjøpt den nye boksen er folk som oppgraderer fra forrige Apple TV, mens den andre halvparten er helt nye til plattformen.

Selv om Apple TV ikke er spioneringen som en spillplattform, de største treff på Apple TV så langt har vært spill, sette den i en god posisjon til å konkurrere med Xbox og Playstation ved å appellere til flere tilfeldige fans.

"Det vi ser med den nye Apple TV er for meg veldig likt det som skjedde med spilling på iPhone," Cue sa. "Når vi først annonserte iPhone, gjorde vi ikke tout det som en gaming enhet. Men spill ble en stor del av iPhone, fordi det viser seg at mange flere mennesker enn bare hardcore gamere elsker spill. Vi utvidet markedet. Jeg tror de aller fleste mennesker rundt om i verden sannsynligvis ikke er ute etter å kjøpe en Xbox eller PlayStation. Men det betyr ikke at de ikke liker å spille spill. Jeg tror Apple TV utvider spillmarkedet til disse menneskene. "

Politisk dekning i forkant av neste amerikanske presidentvalget kan også være et trekkplaster for plattformen. Cue ser et stort potensial for presidentkandidatene til å nå nye demografi ved å opprette en innfødt tvOS app.

"Hvis jeg var en nyhets fyr som dekker valget jeg ville lage en Apple TV-kanal," sier Cue. "Hvis jeg var en av kandidatene ville jeg lage en Apple TV-kanal."

Hva synes du? la din kommentar nedenfor. Vi tror bare Apple TV vil bli bli fremtidens TV.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... Du trenger iTunes-kort med e-postlevering service å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar