fredag 13. mai 2016

Hva er nytt på Netflix denne helgen: Chelsea Handler, "Gåsehud, 'Indie Horror, og mer

what is on Netflix this week


Få spent fordi det er nå fredag. Du kan nå offisielt begynne å telle ned timer før du kan slå av datamaskinen, kjører ut av kontoret, og pusterom i den søte, søte luften av helgen frihet. Men hvis du er som oss, du er like begeistret for chilling ut med Netflix nye utgivelser som du er i ferd med å fange opp med besties. Vi vet at det å finne nye streaming gems og fanger opp dine favorittprogrammer er en stor del av helgen, og vi er her for å hjelpe. Hver uke bringer vi deg alt nytt på Netflix så kan du alltid være på topp streaming spill.


Denne helgen handler om filmene, spesielt skrekkfilmer. Den 2015 omstart av Robert Lawrence Stine franchise, Gåsehud, er nå på Netflix, så hvis du leter etter en tur ned memory lane eller en ny horror komedie, er dette den. Også indie skrekkfilmer Vi er her fortsatt, og de ser ut som folk er på vei inn på nettstedet. Montering ettersom det er helg Friday the 13th. Hvis du leter etter en ny Netflix Original å besette over, har du flaks med at en også. Chelsea Handler nye talkshow, Chelsea, gjorde sin premiere denne uken, noe som betyr at du nå har tre episoder til binge og minst 87 å se frem til (Netflix ga serien en 90 episode rekkefølge). Og vi bare så vidt begynt. Det finnes en rekke andre alternativer som er lagt til denne uken, så du er sikker på å finne noe du vil elske. Også, ikke glem å sjekke ut vår komplette liste over alt nytt på Netflix Streaming mai 2016, slik at du aldri går glipp av en ny må-se.

Vi er her fortsatt (2015) - Tilgjengelig 15 mai


Dette horror film med Barbara Crampton følger to sørgende foreldre som er angrepet av hevngjerrige åndene. Denne filmen hadde premiere på South by Southwest i 2015 og ble en av 2015 mest kritikerroste skrekkfilmer, rett etter den følger. Men ikke bli avskrekket av sin forutsigbare-klingende premiss. Dette er svingete.
[Watch Vi er her fortsatt på Netflix starter 15 mai]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar