onsdag 25. mai 2016

Netflix stream: 04 Sexy filmer du kan se akkurat nå


Det er tonnevis av sexy filmer som du kan streame akkurat nå, selv om ingen av dem er trygge på jobb. Noen av disse vipper er Hollywood-filmer som presset konvolutten når det kom til å elske scener og andre er mindre kjente utenlandske gems som har full frontal. Her er 04 dampende filmer er klare til å streame.

Stranger By The Lake (2013)


Hvis franske lesbiske ikke er din greie, så hva om franske homofile menn? Hva hvis en av dem er en morder? Hva om de bare har hatt sex utendørs ved en innsjø? Hva om det er full frontal? Er du fascinert? Deretter Stranger By The Lake kan være for deg.

I Am Love (2009)


I Am Love er en feiende italiensk film om hvordan lidenskap Angrer en hel italiensk klanen. Det er stilig og sanselig. Jeg er kjærlighet stjerner også den mest sexy kvinnen i live: Tilda Swinton.

Og mora di også (2001)

Det er den eldste historien i boka: en kjedelig husmor stikker av med to kåte tenåringsgutter, sover med dem begge, setter dem opp mot hverandre, og deretter får dem til å hekte i en treveis med henne. Og da hun går, dør av kreft og guttene drive fra hverandre. Tale like gammel som tiden, ikke sant?

Sleeping Beauty (2011)


Er du i sprøere ting? Sleeping Beauty kan være for deg. Den indie elskling forteller historien om en ung kvinne (Emily Browning) som blir involvert i en svært spesiell form for sex arbeid. I utgangspunktet hun tar en trylledrikk som gjør henne bevisstløs og deretter rike folk gjøre hva de vil med kroppen sin. Det vil si at de kan gjøre hva de vil, men har samleie. Se, vi sa det var slags merkelig.

[Se Og mora di også på Netflix]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar