fredag 27. mai 2016

'The Path' Har mer sexy sex scener enn noen andre

The path


Denne uken, The Path pakket opp sin første sesong på Hulu med en ganske imponerende avslutning. Den 10-episode serien var en virkelig fascinerende eksempel på historiefortelling på mange måter: hele turen var dramatisk og emosjonell og spennende og rare, alt på samme tid. Også? Veien var sexy som faen.

Showet stjerner Michelle Monaghan og Aaron Paul som ektepar Sarah og Eddie, som sammen med sin familie er medlemmer av Meyerist bevegelse, ledet av den dynamiske Cal (Hugh Dancy). For så mye som karakterene vil hevde det, rett og slett, er dette en kult. De vet hvordan å dykke ned i en ødeleggende situasjon å rekruttere medlemmer, dette blir tilfelle for den skjøre Mary (Emma Greenwell). Medlemmene mener at de er opplyst og det de gjør er riktig, og at de vil leve helt innenfor læren deres hellige bok, The Ladder. Bortsett fra Eddie begynner å ha noen tvil, og nå har vi selv et TV-show.

Så la oss få til gode ting, fordi dette viser ikke kaster bort tid med det. Seriøst, det er et gjennomsnitt på 1-3 super sexy scener per episode. Sarahs familie har alltid vært en del av denne bevegelsen, og det var hans kjærlighet for Sarah som førte Eddie inn i blandingen. Det er en ekte, dyp kjærlighet. Og vi vet at fordi han holder seg med denne falsk religion, men også fordi wow, den kjærlighet å gjøre. Oftere enn ikke, Eddie og Sarah avslutte en krangel med sex. Lidenskapelig, thrusty, stønn-inducing sex. De prøver å holde det til soverommet, men i episode 9, spoiler alert, de kommer helt ned gjøre det på gulvet på kjøkkenet.

Den sex-scener på banen skildre maktkamper og vrangforestillinger og usikkert. Men dette viser er heller ikke redd for å vise sex for hva det er: dyrisk ennå sårbar, healing og ødeleggende, og en måte å føle seg bra når alt annet føles ille. Og props til dem for stadig bytter opp givere, mottakere og stillingene, holde den frisk for karakterene og seere. Selv om disse tegnene er på leting etter følelsesmessig og åndelig glede, er det sikkert morsomt å se dem å oppnå hyppig fysisk nytelse.

[Se The Path på Hulu]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar