fredag 20. mai 2016

Topp 5 mest sexy Romances på Netflix


Her er de 10 mest sexy romanser på Netflix - rangert fra 1 til 10 i rekkefølge av smuttiness.

1. 'A Room With A View "

A Room With A View


Vi får aldri se en eneste skitten sex scene, men A Room With A View serverer tonnevis av sex appeal. Dette er den sensualitet av forslaget, undertrykte lidenskaper sprengning frem i tid med en opera arie. For ikke å nevne det faktum at denne tilsynelatende rene og pene periode drama har full frontal mannlig nakenhet.

[Se A Room With A View på Netflix]

2. "Anna Karenina" (2012)
Anna Karenina


Regissør Joe Wright krydret opp en av litteraturens mest berømte dømt romanser med massevis av stil og tonnevis av orgasmisk skudd.

Anna Karenina har noen spektakulære film samt noen Randy nærbilder av Keira Knightley tapt i ekstase.

[Se Anna Karenina på Netflix]

3. 'Beyond The Lights'
Beyond The Lights'


Beyond The Lights er en elektrifisere titt på en sangfugl kamp for å bli fri. Gugu Mbatha-Raw spiller Noni, en glimrende sanger som scene mor har formet henne til en sex-objekt. En tilfeldig møte setter henne i veien for en kjekk og alvor cop (Nate Parker) med politiske ambisjoner. De to fall in love (og gjøre mest sexy inntreden i Mile High Club).

[Se Beyond The Lights på Netflix]

4. "Den engelske pasienten"


Denne fantastiske beste film Oscar-vinneren brakte gamle Hollywood romantikk til Miramax alder. I en storyline, Ralph Fiennes og Kristin Scott Thomas fatt på en skandaløs utenomekteskapelig affære mot et bakteppe av den afrikanske ørkenen. Den andre fokuserer på en søt romanse mellom tilfeldige elskerne: Juliette Binoche fransk sykepleier og Naveen Andrews 'indisk minesveiper.

[Watch The English Patient på Netflix]

5. "Palm Trees In The Snow"


Spansk episk Palm Trees In The Snow er et kjærlighetsbrev til vistas i Afrika, men det også åpnes og lukkes med en knusende sexy kjærlighetsscene. Den, eh, stakk av historien? En moderne spansk kvinne må reise til familiens afrikanske plantasjen å avdekke sannheten i denne tragiske romantikk. Hun i sin tur faller for en lokal.

[Watch Palmer i snøen på Netflix]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar