tirsdag 24. mai 2016

'The Bachelorette »Awards: den mest bedårende og Fryktelig Moments av uke 1



Bachelorette


Så for å hedre Bachelorette bros, det er bare akseptabelt at vi erkjenner dem på en måte Amerika elsker å gjøre: med tildelinger. Mine damer og herrer, velkommen til bachelor Awards, uke 1. Jeg kommer til å lytte til min gut og komme i gang.



Den "Du ser bra ut, Girl" Award går til: JoJo Fletcher, The Bachelorette selv. Jeg forstår ikke enhjørningen hodet fra forrige sesong, men også, jeg ønsker ikke å vite. Bortsett fra det, hun vugget denim på denim bedre enn Jay Leno noen gang har hun slayed den obligatoriske bikini skudd rett på toppen av showet, og at velkommen kjole? YAS. Hvis vi har lært noe fra Britney Spears, er det at en naken glitrende tall alltid gjør utslaget. Kjolen var så bra, det gjorde meg glemme at kimono, flowy ermet romper hun hadde på seg for å få råd fra tidligere Bachelorettes. God jobb, JoJo.

Den "Er det varmt her?" Award går til: Fireman Grant, fordi ja, han gjorde det varmt her. Han brakte opp Ben den andre han gikk ut av limo, som, hvorfor, men hvis han kan bare stå der og se fint ut, vil vi være klar.

Den "gå inn, det regner" Award går til: Jordan. Vi lærer umiddelbart den tidligere fotballspilleren har alltid vært i skyggen av dagens fotballspiller, hans eldre bror Aaron Rodgers. Med en gang, er denne dude får mye skjermtid slik at du vet han er i det i lang tid. Han er en fyr som liker å bære jeans som er for stramt, men han er varm og jeg får det. Har vi trenger en hel del av ham vandre rundt i regnet holder en fotball og ser trist? Sannsynligvis ikke. Vær deg, Jordan, men som, gå inn. Det er ikke engang sexy regn.

En han kom til huset, han hadde en fin prat med JoJo, men kunne ikke komme gjennom med et kyss, så gjorde han opp sin egen versjon av "Kan jeg låne henne?", Med "Kan jeg avbryte en litt?" og til slutt fant mot til å plante det som så ut som en slags brutto kyss på henne. Oh well, vi er nødt til å bli utsatt for mange flere av dem.

Den "Give It a Minute" Award går til: Alex. Han erklærte at han ønsket å bli forelsket i JoJo over natten, og det er liksom, bare vent en dag, bro. Han så varmt i sin militære uniform og det faktum at han har en tvilling bare morer meg, men han var så nervøs ankomst til huset. Alt vil være ok, Alex, bare holde fortelle deg selv det.

Den "Just, No" Award går til: James S. Hvis du husker, hans yrke er "Bachelor superfan" og bare en gang, han er så, så galt. Bare nei.

Den "OMG Vennligst Børst håret ut av ansiktet ditt og gå hjem umiddelbart" Award går til: Evan. Hver eneste ting om denne fyren er det verste. Han får creepier ved den andre. Alt fra iscenesatt falske pasienten for ham å late som å "konsultere" på sin erektil dysfunksjon jobb, på hans "God Bless America" ​​som han gikk ut av limo var forferdelig. Ikke en forsonende øyeblikk fra denne dude. Yuck.

Den "Vennligst ha litt Chill" Award går til: Ali. Jeg visste at denne dude skulle bli for mye. Han hadde på seg en V-hals i profilbildet sitt som sa alt du trenger å vite om ham. Han virker søt nok, men han har disse virkelig intense blikk som ikke er sexy og han smeller på et piano på en måte som ville gjøre Billy Joel si: "Hei, kan du ta det ned et hakk?" Han kalte JoJo "fantastisk "og det var veldig hyggelig av ham. Men bare et par dype åndedrag vil gjøre en verden av forskjell for deg, Ali.

Den "Too Much Working Out" Award går til: Christian. Vi får det, du er svær.

Den "Vennligst gå bort fra låven" Award går til: Luke. Ok, er Luke allerede mannen jeg ønsker å vinne. Vil han? Nei, fordi jeg tror han kan faktisk være litt hyggelig. Men her er tingen: det er mye av cowboy ting skjer med ham, og det er flott at det er hans liv, men når du får ræva i dress, er det som alt er fornuftig i verden. Skritt bort fra låven og ikke lytte til produsentene når de forteller deg å lene seg mot den med en fot på den mens du ser tankefull. Det er ikke for deg, Luke. Vi vet, du liker kyr og du brakte henne støvlene og Texas. Veldig klar.

Denne fyren gjorde det dristig beslutning å ri på en hest, beklager, UNICORN. Gimmicky, ja? Virket det? Sukk. Ja. Du vet det gjorde. På JoJo, og meg. Luke er i det å vinne den.

«Ikke bli for knyttet til dette Guy" Award går til: Derek. Uh, vi fikk ikke engang å se hva livet er som, hvis han henger ut med dyr eller funker eller har familiemedlemmer eller rare hobbyer? Han viser bare opp på huset, får en «Han var søt" fra JoJo, og senere forteller henne at han er i hemmelighet en "nerd". Det vil være en skam at vi ikke kommer til å se på ansiktet ditt lenger, Derek.

Den "Will, du er en jævla idiot" Award går til: Haha hva om det ikke gikk til Will skjønt? Selvfølgelig går det til ham, ingen kom i nærheten av å hvor vanskelig denne fyren tjente tommelen ned Emoji. Han droppet sine notecards når han kom ut av limo, og jeg har fortsatt ingen anelse om det var en del av en måte altfor forseggjort spøk eller om han bare er en total klovn.

[Watch The Bachelorette på Hulu]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar