lørdag 28. november 2015

Apple vil drepe den 3,5 mm hodetelefonutgang på iPhone 7

iphone

Selv om iPhone 6S og 6S Plus mildt overrasket verden ved å være aldri så litt tykkere enn iPhone 6 og 6 Plus, er Apples tilsynelatende besettelse med tynnhet langt fra over. En japansk blogg siterer en kilde som sier Apple har til hensikt å gjøre unna med den tradisjonelle 3,5 mm hodetelefonkontakt for iPhone 7 og krever at brukerne å koble opp sine bokser via en Lyn-kontakt eller Bluetooth.
Flyttingen vil gi Apple å barbere av "mer enn 1 mm" fra tykkelsen på dagens iPhone 6S, ifølge 9to5Mac, som siterer den japanske bloggen Macotakara. Dette kan gi Apple en mulighet til å skryte av at iPhone 7 er den tynneste iPhone noensinne

3,5 mm hodetelefonutgang er egentlig flaskehalsen til øverstkommanderende tynnhet, siden det "kan neppe være tynnere fordi det er verdens standard," ifølge Macotakara. Apple en gang regnet erstatte 3,5mm port med en 2,5 mm port, ifølge 9to5Mac. I fjor introduserte Apple Lyn hodetelefon specs, men Lyn hodetelefoner er fortsatt en sjeldenhet.

Hvis denne rapporten er korrekt, vil Apples flytter åpne slusene for produsenter av 3,5 mm-til-Lightning-adaptere. Det flater også spørsmål om lading av iPhone mens en hodetelefon er koblet til.

For å laste ned musikk, videoer, apps, spill, osv ... du har iTunes GIFT KODE CREDIT å komme til dem har tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar