fredag 20. november 2015

Siri stiller personvern- og sikkerhetsrisikoer for iPhone-brukere

sier


Digitale assistenter som Siri er fakturert som gode tidsbesparende, og det er ikke benektes at Apples stemmeaktivert funksjonen kan være en reell hjelp. Men sikkerhetseksperter på Trend Micro advarer om at det utgjør også en alvorlig privatliv risiko for iPhone-eiere.

Selv om din iPhone er beskyttet med en PIN-kode eller passord, kan det fortsatt være mulig for andre å bruke Siri til å lære personlig informasjon om ikke bare deg, men dine relasjoner og andre kontakter, samt detaljer om tidsplanen. Beskrevet av Trend Micro som en "feil", Siri faktisk fungerer som en bakdør som gjør at alle som har fysisk tilgang til telefonen for å omgå sikkerhetsfunksjonene.

Problemet oppstår for folk som har Siri aktivert på låseskjermen. Talestyring kan brukes til å samle alle slags data fra telefonen, og selv utføre funksjoner som å foreta anrop, sende tekster, og legge ut statusoppdateringer sosiale nettverk. Mens det er ikke et nytt problem - det er noe som har blitt reist på Apples supportforum flere ganger - Trend Micro er opptatt av å bringe saken til seg oppmerksomheten til så mange som mulig slik at de kan ta skritt for å beskytte sine data .

La telefonen ligge uten tilsyn, og noen er i stand til å bruke Siri til å sjekke hvilke avtaler du har på en gitt dag. De kan lære e-postadressen din bare ved å spørre, og opprette eller slette alarmer.

Så hva kan du gjøre for å beskytte dine data? Det er så enkelt: deaktivere Siri på låseskjermen. Fortelle brukerne at de kan bidra til å beskytte seg selv ved å gå til Innstillinger> Touch ID & kode> Siri og invalid Siri.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... du har  iTunes gavekort Kode  Credit å få, tilgang til amerikanske iTunes-butikken for å ha.

* To download  music, videos, apps, games ... you have  iTunes Card Code with Email Delivery Credit to obtain, access to US iTunes store to have.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar