mandag 2. november 2015

Apple kutter $ 50 off Watch hvis du også kjøpe en iPhone

apple watch


Apple er midlertidig trimming prisen på sin Apple Watch av $ 50 når noen kjøper den med en ny Apple iPhone, en uvanlig rabatt fra tech giganten.

Men ikke rase til nettbutikken for å bestille: Den tidsbegrensede tilbudet er kun tilgjengelig gjennom in-store innkjøp og bare på enkelte utsalgssteder i Boston og San Francisco Bay områder, ifølge en Apple Store ansatt i Bay Area. Den super-kostbar Apple Watch Edition og Apple Watch Hermès modeller er ikke inkludert i kampanjen, som går 30 oktober gjennom 15 november

Regelmessig prissetting for Apple Watch starter på $ 349 for Sport-versjonen.

Rabatten er uvanlig i at Apple ikke pleier å tilby salgsfremstøt på nye enheter. Tech giganten tilbyr spesialpriser for utdanningsinstitusjoner og kutter prisene på varer under de årlige Black Friday salg, men midlertidige kampanjer av denne art er nesten uhørt.

Tilbudet er kun tilgjengelig på deltakende Apple Store steder i Bay Area (Burlingame, Chestnut Street, Corte Madera, Hillsdale, San Francisco og Stones) og Boston metroområde (Boylston Street, Burlington, Cambridge Galleria og Chestnut Hill). Kjøp av Applecare + eller annet tilbehør og add-ons er ikke nødvendig for å få rabatt

Du må bare 13 dager til å ta det med $ 50 rabatt. Skynd deg! ikke glem å kjøpe iTunes bil d å få mer og mer kreditt til å nyte musikken på amerikanske iTunes-butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar