mandag 30. november 2015

Apples virtuelle assistent Siri nettopp fått mer konkurranse på iPhone

cortana


Siri, iPhones innebygde virtuelle assistent, blir mer konkurranse som Microsoft bringer Cortana til iPhone.

Cortana er tilgjengelig på Windows, som kombinerer noen av funksjonene i Siri og Google nå i én pakke. Programvaren er nå tilgjengelig på Windows 10, Windows 10 Mobile, Android og har nå kommet til iOS i beta.

Googles iPhone app inneholder Google Nå, den virtuelle assistent som kjører på Android.

Den Cortana iPhone app er ikke på langt nær så kraftig som det er på Windows-enheter - det er ingen "Hey, Cortana" spørsmål, for eksempel - men det kan svare søk, få veibeskrivelser, spore interesser og åpne andre apps.

Ifølge skjermbilder fra Warenotice, ser app mye det samme som det gjør på Windows med en blå "ring" som representerer assistent og en svart bakgrunn.

Microsoft har ikke gitt en lanseringsdato for programmet i tillegg til nåværende beta.

New comptition på personlig assistent markedet for smarttelefoner. Tror du det vil være mer virkelig assistent enn Siri. Vi tror bare at det vil være bedre fordi du har et nytt valg for hva som vil være deg assistent. La oss prøve det og la vår kunnskap som man vil bli bedre.

Hvis du ønsker å laste ned Cortana eller somethings på iTunes Store. Du bør kjøpe iTunes kort kode med e-postlevering fra uscarcde (godta Paypal only). å få tilgang til og laste ned nye apps, spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar