onsdag 25. november 2015

Taylor Swifts musikkvideo forårsaker dårlig blod med Bethells badestrand

Taylor Swift


Ikke alle Aucklanders er begeistret over å ha Taylor Swift i sin midte.

Pop superstjernen og hennes musikkvideo teamet blir beskyldt for å true en truet fuglearter mens filming på Auckland Bethells Beach.

Lokalbefolkningen er bekymret for virkningen den enorme mannskapet hadde på doterells, som hekker på stranden.

Sandra Coney, som leder Waitakere Ranges Local Board, er forferdet - og mener Swift brøt vilkårene for henne filmiing tillatelse.

"Taylor Swift filming på Bethells denne uken. Tillatelse ble gitt for jeg tror 2 biler, i stedet det var omtrent et dusin. Parks ikke fornøyd i det hele tatt," Coney skrev på Facebook.

"Vi prøver å minimere biler på strender for gode grunner, men på Bethells det er baby dotterels. Vi har utviklet en Dotterel forvaltningsplan som det er en haug av filmer der ute, og vi ønsker velkommen den som økonomisk aktivitet som bør la ikke fotavtrykk, men Taylors mange ikke respekterer miljøet eller betingelsene for deres samtykke. "

Auckland Turisme, Events og økonomisk utvikling (Ateed) bekreftet til New Zealand Herald at en tillatelse til å filme på stranden ble utstedt for bruk på mandag 23 november for mellom 9am til 19:00.

Bare to essensielle kjøretøyene fikk lov til å bli brukt, og mannskapet fikk beskjed om å "holde vakt for baby dotterels", sa talsmann Michael Brook.

Ateed visste ikke om Swifts mannskap hadde brutt vilkårene for tillatelsen.

The Department of Conservation hjemmeside syntes å være ned over natten, potensielt takk til Swift fans ser opp Dotterel.

Opp til 2000 nord dotterels forbli, med naturvernere som arbeider for å styrke fuglen befolkning gjennom avlsarbeid.

De bekymret seg så langt. Dette er bare et musikklipp! Tror du som oss? Gi meg beskjed. Nye klippet vil være så begeistret. Ikke glem å få mer kreditt med  iTune gave kode  å forberede laste ned og lytte den nyeste musikk-klipp fra den vakreste sanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar