mandag 9. november 2015

De beste erstatninger for Apples standard apps

Her er de beste erstatning apps.

Google Chrome

google chrome app
Apples Safari (til venstre) og Google Chrome (til høyre).
Google Chrome er en av de mest populære nettleseren på skrivebordet, men Apples insistering på at du ikke kan endre standard på mobil har stoppet fremdriften.

Imidlertid eksisterer og er et godt alternativ til Safari som synkroniseres med desktop klient, kan håndtere flere faner lett Chrome for iOS

Pris: Gratis

WhatsApp
Whatsapp
Apple Meldinger (til venstre) og WhatsApp (høyre).
WhatsApp har én tast fordel over iMessage: Både Android og iOS-brukere kan laste ned programmet og snakke med hverandre, over internett, gratis. Alle med venner som bruker Android vet hvor irriterende de grønne tekstbobler kan være, og WhatsApp løser dette problemet

Pris: Gratis 

Spotify
spotify app
Apple Music (til venstre) og Spotify (til høyre).
Både Apple Music og Spotify koster £ 9.99 ($ ​​9,99) i måneden å bruke, men Spotify fungerer på tvers av en myriade av enheter - inkludert Windows, Android, iOS, og så videre - noe som gjør det til det bedre alternativ for streaming av musikk.

Appen er også litt mindre forvirrende, spesielt hvis du har et utvalg av tilfeldige album på Apple Music som bare ikke vil gå bort (som meg).

Pris: Gratis

Netflix
netflix app
Apple Movies (til venstre) og Netflix (høyre).
Apple har ikke sin egen streamingtjeneste og mens Netflix ikke erstatte "Video" app per se, har jeg funnet ut at det sjelden blir vant takket være innholdet som er tilgjengelig på Netflix. Kjøpe en film på iTunes for £ 7,99 ($ ​​10) når den er også tilgjengelig på Netflix gratis (vel, £ 5,99 / mnd) er ikke veldig fristende.

Pris: Gratis

Google Mail
google mail app
Apple Mail (til venstre) og Google Mail (til høyre).
Apples Mail app er en av iPhone verste standard apps. Heldigvis har Google bygget sin egen app for Google Mail. Det er gratis, ryddig, og synkroniserer sømløst med skyen og desktop-versjoner. For alle som bryr seg om e-post, grøfting Apple Mail og bytte til Google Mail er et must.

Pris: Gratis

Google Kart
google maps app
Apple Maps (til venstre) og Google Maps (til høyre).
Takket være en økt mengde data, er Google Maps bedre enn Apples egen, og standard versjon.

Apple Maps er ikke lenger så ille som det var for to år siden, men Googles tilbud er mer polert med større mengder data - inkludert offentlig transport - noe som gjør det til et klart førstevalg. Det fungerer selv med Google-søk i Safari.

Pris: Gratis

Wunderlist
Wunderlist

Påminnelser (til venstre) og Wunderlist (høyre).
Apples Påminnelser app er nyttig, men kommer ikke i nærheten av Wunderlist i form av makt, synkronisering, og diverse andre funksjoner. Microsoft kjøpte selskapet bak Wunderlist for rundt $ 150 millioner (£ 100 millioner) tidligere i år, og tjenesten holder på å bli bedre og bedre.

Pris: Gratis 

Mørk Sky

dark sky app
Apple Været (til venstre) og Mørk Sky (til høyre).
For alle som bryr seg om å koordinere sine antrekk til været, er Mørk Sky app for deg - og det slår lett Apples egen Vær-applikasjonen.

Mørk Sky vet - potensielt gjennom magi - hva slags vær det er til enhver tid, og viktigst av alt, hva det vil være som i de kommende minutter. Hvis det er ventet regn, gir mørk himmel deg et varsel, slik at du kan tilberede.

Pris: £ 2,99 / $ 3,99

Digg

Digg app
Apple News (til venstre) og Digg (til høyre).
Når det gjelder å oppdage interessant innhold på nettet, er ingenting bedre enn Digg. Relansert av Betaworks har Digg blitt en gå-til reisemål for artikler, videoer og nyheter fra hele verden, mange av dem ville du ikke kommet over noe annet.

Digg iPhone app er utmerket og Digg Dypere, varslingsbasert fôr som flekker trending lenker på Twitter, holder deg godt i loop.

Pris: Gratis

Sunrise
sunrise app
Apple Calendar (til venstre) og Sunrise (til høyre).
Sunrise tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med Apples egen kalender app, inkludert muligheten til å legge pre-laget kalenderhendelser, inkludert TV tidsplaner. Visuelt er Sunrise ganske lik iPhone standard app men funksjonelt de to er langt fra hverandre med den tidligere kommer ut på toppen.

Pris: Gratis 

For å laste ned betalte apps på amerikanske iTunes Store. Du må kjøpe iTunes Gift Code for å få kreditt, for å få tilgang til amerikanske iTunes-butikken har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar