fredag 30. oktober 2015

Apple er ikke tilbud om å selge Adele kommende album '25' i Apple Stores

Adele singer

Apple har angivelig gått ned et tilbud laget av den britiske singer-songwriter Adele å hamstre hennes nyeste album, 25, i Apple butikker (via The Daily Mail)

$ 30 millioner omtrent ti ganger mer enn gjennomsnittet markedsføring avtale, men Adele team satser på at den lenge gryende album å bli en hit når det lanseres senere i november. Sangeren har allerede lagt ut en singel, "Hello", som er på vei til å sette en rekord for mest nedlastede singel og har allerede brutt Vevo er tidligere mest sett musikkvideoen rekord med 27,7 millioner visninger i 24 timer. Likevel, med de frekke taktikk på å få sangeren en høyt profilert sponsor avtale med tech selskap, noen i bransjen spørsmålet suksess for et slikt partnerskap.

Markedsføringsteamet jobber for Adele er en pådriver for en fysisk kopi-fokus debut på 25, i samme fotspor av Taylor Swifts 1989 som debuterte for et år siden forrige tirsdag med eksklusive låter gjort tilgjengelig bare i detaljhandel pakker solgt på Target. Tilsvarende 25 vil få en Target-spesifikk utgivelse med en "deluxe versjon" kun tilgjengelig i retail gigantiske fysiske steder, inkludert tre bonusspor for fans.

"Hello" debuterte på Apple Music samtidig med andre streaming-tjenester, men denne plata fysisk salg tilnærming kan begrense streaming støtte det blir den 20. november, selv om Adele team har ennå ikke bekrefte spesifikt hvor 25 vil være tilgjengelig når det lanseres. Hvis $ 30 millioner avtalen går gjennom med Apple, er det sannsynlig at 25 vil se en eksklusivitet vindu med Apple Music ved lansering.

For å laste ned musikk. Du trenger gavekort iTunes for å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar