onsdag 14. oktober 2015

Apple mål å øke Music Library matchende Begrens søket til 100.000 Tracks 'Før End of the Year "

itunes match

Like i forkant av lanseringen av Apple Music i slutten av juni, tok Apples senior visepresident for Internet Software and Services Eddy Cue til Twitter for å avsløre at Apple var "jobber for å" øke grensen for iTunes Match biblioteker og Apple Musics lignende scan-og- matche funksjon fra dagens 25.000 sporene til 100.000 spor for iOS 9.

Ankomsten av iOS 9 forrige måned kom ikke med en tilsvarende økning for bibliotek matchende grenser, og brukere i vårt forum og andre steder har vært lurer på når økningen vil bli rullet ut, eller om det har vært en endring i planene.

Apples $ 25 / år iTunes Match service og Apple Musics matchende funksjonen tillate brukere å legge til sine egne sanger som ikke er tilgjengelige fra iTunes Store-katalogen til skyen, noe som gjør dem tilgjengelig på andre enheter som bruker den samme Apple-ID. Tjenestene skanne en brukers musikkbiblioteket til å bestemme hvilke låter er allerede tilgjengelig i iTunes Store, automatisk gjør de som er tilgjengelige i brukerens bibliotek. Bare de sporene som ikke passet til iTunes Store-katalogen blir deretter lastet opp til skyen, noe som sparer tid og båndbredde.

Skanningen-og-match funksjonaliteten er begrenset til biblioteker av 25.000 låter siden iTunes Match debuterte i 2011, selv om låter som er kjøpt fra iTunes Store ikke telle mot denne grensen. Brukere med større musikkbiblioteker har måttet bruke midlertidige løsninger som for eksempel å splitte sine spor i to iTunes-biblioteker for å dra nytte av de samsvarende tjenester, men med den forestående økning til 100.000-spor grensen, vil mange av disse brukerne ikke lenger trenger å ty til disse løsningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar