fredag 9. oktober 2015

Forbedrede utgaver av Harry Potter-serien er nå tilgjengelig eksklusivt på iBooks for iPhone, iPad og iPod touch



For første gang kan Fans Nyt Alle Syv Beloved Harry Potter bøker i en ny & Immersive Way

Apple annonserte i dag at forbedrede utgaver av alle de syv bøkene i JK Rowlings Harry Potter-serien er nå tilgjengelig eksklusivt på iBooks Store for lesere over hele verden for å nyte på sin iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Kundene kan laste ned individuelle bøker med full opprinnelige teksten, interaktive animasjoner og forseggjort kunstverk bringe disse elskede historier til livet på en unik måte. Harry Potter-fans vil også finne merknader gjennom sin litterære reise, skrevet av forfatteren selv.

Inntil nå har Harry Potter digitale bøker bare vært tilgjengelig for leserne å kjøpe gjennom Pottermore Shop. Fra i dag kan iBooks® brukerne oppleve bøkene med alle nye eksklusive tilpasset omslag for hver tittel, og typografi herunder tilpassede Harry Potter skrifttyper og nye seksjonsoverskrifter og slippe caps.

IBooks Store er tilgjengelig i 52 land, og tilbyr en rekke kategorier, inkludert kokebøker, historiebøker, biografier, bildebøker og barnebøker, med gratis bøker tilgjengelig i 155 land.

Tilgjengelighet
I dag, Harry Potter Enhanced Edition er tilgjengelig på engelsk for $ 9.99 (USD) hver i 32 land. Forhåndsbestillinger også begynne i dag for fransk, tysk og spansk versjon, og vil være tilgjengelig den 9. november i 18 andre land.

Harry Potter-fans kan utforske andre magisk innhold, inkludert Harry Potter-filmene, soundtrack album og apps på den tilpassede Harry Potter-side på iBooks på www.iTunes.com/HarryPotter.

Om Pottermore
Pottermore.com er den digital underholdning, nyheter og e-handelsselskap fra JK Rowling, inspirert av Harry Potter-bøkene og den bredere Wizarding World. Lansert i 2012, er det også den globale utgiver av Harry Potter-bøker og digitale lydbøker. Som digital hjertet av J.K. Rowlings Wizarding World, er pottermore.com dedikert til å låse opp kraften i fantasien. Det tilbyr nyheter, funksjoner og artikler samt nye og tidligere uutgitte skriftlig av JK Rowling.

Harry Potter-fansen må ha iTunes kort paypal å få flere studiepoeng for å laste ned Harry Potter Enhanced Edition

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar