onsdag 7. oktober 2015

Beddit søvn tracker nå tilgjengelig i Apple Stores sammen med en ny Apple Watch app



Du har hørt det før: en god natts søvn er viktig. Ulike sensorer prøve å fortelle hvordan du har sovet natten før, og Beddit er ikke annerledes. Nå er det å spørre din Apple Watch å hjelpe fortelle deg hvor godt du sov.

Det kan også fortelle deg å ta en lur.

Beddit nye Apple Watch app gir "døgnet rundt" sleep sporing, som selve maskinvaren kommuniserer med klokke mens den lader på nattbordet.



Den Beddit bandet ligger under din ark, og måler din pust, bevegelse og hjertefrekvens. Beddit forteller meg sitt band er så følsom den kan lese pulsen gjennom madrassen, men det er designet for å sitte under dine ark.

Opplysningene dine Beddit bandet aksjer med Apple Watch også lenker tilbake til HealthKit, og vil dukke opp i Helse-appen på iPhone.

Apple Watch vil også være i stand til å vise deg din Beddit Sleep Score, som står for all din dyp og avslappet søvn for å gi deg beskjed hvis du uthvilt godt eller ikke. Hvis Beddit mener du bør ta en lur (og det vil gi deg beskjed om du bør), kan du bruke Apple Watch for å planlegge en rask pause.


Beddit også kommer til Apple Store, både online og i butikk. Appen er gratis, og Beddit bandet selges for $ 149,99.

Med Gavekort iTunes, kan du bruke den amerikanske iTunes Store tilgang til musikk, videoer, apps, spill ... nedlasting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar