tirsdag 6. oktober 2015

10 Amazing Apple Watch Tips sikker på å imponere!

Her er 10 Apple Watch tips hver eier bør vite!

Raskt gå tilbake til Siste Brukt app på Apple Watch

For å vise den siste app som du brukte dobbelttrykke Digital Crown og som vil ta deg tilbake til den forrige app.



Klare Apple Watch Påminnelser

For å fjerne en enkelt varsling Swipe ned for å avsløre varslinger og bla til meldingen du ønsker å slette. Neste sveip til venstre og trykk på "X" for å slette den.
Du kan slette alle dine meldinger på en gang ved å sveipe ned på Apple Watch (som vil vise deg dine meldinger) så bare fast trykk bare på skjermen for å aktivere Force Touch og du vil se Slett alt. Klikk på "X" og du er ferdig!



Use Your Apple Watch å finne din iPhone

Dette er en veldig kul funksjon og en som jeg har brukt på mer enn én anledning. For å finne din iPhone med Apple Watch sveipe opp på Apple Watch, gå til innstillinger og trykk på telefonikonet. Dette vil sende et pinge støy til din iPhone, slik at du kan finne den. En virkelig flott ting om denne funksjonen er at det fortsatt vil pinge med en lyd, selv om du har din iPhone på vibrere! Jeg virkelig elsker denne funksjonen fordi jeg har en dårlig vane med å slippe min iPhone i bilen min og har problemer med å finne den. Forresten, her er en bonus for ya! Hvis du fortsetter å holde telefonen ikonet det vil aktivere blitsen på din iPhone også, kommer denne i virkelig hendig hvis din iPhone er på et mørkt sted.



Still Apple Watch tiden fremover noen minutter

Hvis din som noen mennesker og du er alltid kjører bare en tad litt sent, kan du sette din seertid flere minutter rask, slik at du alltid være på tide! Gå til innstillinger-appen fra klokken startskjermen og klikk på tid derfra vil du se "set klokke ansikt tid fremover" klikk på 0 og deretter bruke Digital Crown å bla til antall minutter du vil uret til være i forkant.


Endre Monogram On Your Apple Watch

Endre monogram på Apple Watch er en veldig kul måte å tilpasse den og virkelig gjøre den til din egen! Her er hvordan du endrer monogram på urskiven.

Start med din iPhone og åpne Apple Watch-applikasjonen.
Bla til klokken og åpne den.
Klikk på monogram og nå kan du skrive inn 2-4 bokstaver eller du kan endre den til en spesiell karakter som eple-logoen. En av de beste måtene som jeg har funnet å legge til spesialtegn er å bruke UniChar Picker app som er gratis i App Store.
Når du har installert programmet, går du til Innstillinger> Generelt> tastatur> Tastatur> legge nytt tastatur. Nå legger de unichar tastaturet og "gi full tilgang



Åpne Apple Watch-applikasjonen og klikk på klokke> monogram og kloden symbolet på tastaturet for å aktivere UniChar Picker tastaturet (du må kanskje klikke det to ganger hvis du har også Emoji tastatur).

Bla gjennom og velge tegnet du vil vise som din nye monogram (merk: noen av dem vil ikke fungere). Hvis det fungerer som et monogram, vil du se at den vises på skjermen når du velger det. Du kan selv velge flere tegn hvis du vil!


Bruk Hei Siri On Your Apple Watch

For å bruke Siri på Apple Watch heve håndleddet mot munnen og si "Hei Siri" eller "Hei Siri" og deretter oppgi din kommando som for eksempel: "sette en tidtaker for 15 minutter".


Dette er veldig praktisk når matlaging, men du kan også bruke noen av de av Siri kommandoer

Bruk Apple Watch som et kamera Remote

Dette er en ganske "kick ass" funksjon fordi du kan sette din iPhone opp et sted å ta et bilde og bruke Apple ser ikke bare som en visning finder, men det er et kamera ekstern så vel! Åpne kameraet app på både iPhone og Apple Watch (vær sikker på at du er innenfor bluetooth område) og godt å gå! Du kan ta bilder fra din Apple Watch og det vil bli lagret på din iPhone! Bonus: Du kan også trykke søkeren på Apple Watch før du knipser et bilde for å endre fokuspunkt.

Endre App Layout On Your Watch

Er du bare ikke føler utformingen av programmene dine på klokken? Det er veldig enkelt å endre og lage dine egne cutom oppsett også. For det første åpner Apple Watch-appen på iPhone. Neste sørg for at du har fått "My Watch 'valgt nederst på skjermen. Trykk på "App Layout 'og hold nede valgt app og flytte den til stedet der du vil ha det på skjermen. Du kan få virkelig kreativ med dette hvis du har tid. Sjekk ut denne artikkelen på iDigital Times å se noen virkelig kreative ideer.


Send Your Heart Beat til en venn

Trykk på sideknappen for å vise dine venner.
Bruk Digital Crown å velge vennen du vil sendes din hjerterytme til.
Trykk på Digital Touch-ikonet (fingeren ikonet i midten av bunnen av skjermen), vises dette ikonet bare hvis den vennen har en Apple Watch.
Trykk to fingre på skjermen til du ser animerte hjerterytme. Når du løfter fingrene fra klokken din hjerterytme vil bli sendt.



For å laste ned betalte musikk, videoer, programmer, spill ... Du har ITUNES GIFT KODE CREDIT å komme til dem har tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar