mandag 5. oktober 2015

Fjern iTunes Duplikater - slette like sanger med en iTunes Organizer

Å ha et stort musikkbibliotek kommer med et par problemer. Jo større samling jo vanskeligere er det å holde organisert. Med tonnevis av mp3s kommer tonnevis av dupliserte sanger.

De fleste av oss musikkelskere født i denne halvdelen av århundret er ikke fremmede for online nedlasting av musikk. Med stor forandring i måten den gjennomsnittlige kjøperen får musikken deres fra å kjøpe CD til å laste ned en MP3, har dilemma av dupliserte sanger steget. Mange ganger folk vil laste ned singelen til et album og senere laste ned hele albumet, og etterlater et duplikat sang.

Annet enn å legge til uorden i en digital musikksamling, kan duplikat mp3-filer rotet harddisken og hemme datamaskinens ytelse. Og med en samling som allerede finnes i tusenvis, og fortsetter å vokse sortering og sile gjennom all musikken min for å finne dupliserte mp3-filer ville ta en evighet.

Jeg gjorde noen undersøkelser, og det er programvare tilgjengelig som automatisk kan skanne og sortere musikkfiler. Mens du skanner den også fullfører mangler ID3 tag info for deg. Hovedsak dette at det kan fikse feilstavede sangtitler og legge til navn på artister, sjangere. Selv albumbilde. Og sist men ikke minst denne programvaren kan slette iTunes duplikater!

Så for å oppsummere denne programvaren kan ...


  1. Fix mangler ID3 Tag Fields
  2. Få Album Cover Art
  3. Organiser Sjangere
  4. Riktig Feilstavet sangtitler
  5. Fjern Duplicate Songs


Det tok meg en stund å finne programvare som inkluderte alle funksjonene nevnt ovenfor, ikke alle mp3-ledere er de samme.

Hvis musikksamlingen din er et rot og full av "Track 01". "Ukjent artist". Du kan organisere iTunes automatisk i løpet av minutter!

Fix feilmerket musikk, laste ned album art, slette iTunes duplikater. Fullstendig mangler ID3 tagger med de beste iTunes arrangøren på markedet. Klikk på linkene over eller kopiere og forbi denne url deg på adresselinjen for en full gjennomgang av programmet og dets funksjoner, komplett med en video tutorial på hvordan du bruker programvaren.

Ikke glem buy iTunes gavekort  fra  UScardcode å få mer kreditt, reorganisere musikkbibliotek og la oss danse med lyden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar