onsdag 21. oktober 2015

Apple TV får tre nye kanaler i forkant av neste ukes lansering

Apple TV


Den fjerde generasjon Apple TV er satt til å starte skipsfart neste uke, og Apple nettopp lagt tre nye kanaler til enhetens lineup å øke sine tilbud.

Nye kanaler ble lagt til Apple TV i morges for CBS All Access, laget for å måle, og til slutt NBC, som er den siste av de store nettverkene til å bli med i Apple TV lineup

NBCs nye kanalen gir kundene tilgang til hele episoder av NBC viser. En kabel-abonnement kreves for å vise noen av viser og andre funksjoner, men mye av innholdet på kanalen kan sees uten et abonnement.

Hvis du trenger en mer video streaming-tjenesten for å abonnere på, gir CBS All Access seerne muligheten til å få tilgang til alle CBS innhold for $ 5.99. Det er ganske mye den eneste måten å se hele episoder av viser som The Late Show med Stephen Colbert i sin helhet på Apple TV.

CBS All Access alt omfatter 7.500 episoder av CBS viser on demand, og gir Apple TV-brukere få tilgang til nye episoder av viser den dagen de luft. Noen områder støtter også Live TV for lokale CBS-stasjoner. Du kan registrere deg for en gratis prøveversjon i app for å se om det er virkelig verdt det.

Det nye laget for å måle kanal (M2M) er eksklusivt for Apple TV. Den fokuserer hovedsakelig på moteverdenen med intervjuer med toppdesignere, dokumentarer og korte videoer som er laget av den talentbyrå WME / IMG.

Hvis du ønsker å se noe på Apple TV, må du kjøpe amerikanske iTunes Kort Code og deretter innløse den for å få mer kreditt for å pålegge noen kanal du vil på Apple TV

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar