onsdag 28. oktober 2015

De beste Apple Watch apps: 6 essensielle native apps

Lifeline 2 - $ 2,99,
Lifeline 2 app

Den opprinnelige Lifeline var den Apple Watch spillet vi ønsket å spille på håndleddet i motsetning til en annen enhet. I hovedsak en Velg ditt eget eventyr tittel med deg å hjelpe en strandet astronaut, Lifeline atmosfære og smart skriving gjort det en engasjerende opplevelse med en overraskende grad av emosjonell slagkraft. Livline to prøver det samme trikset igjen, bare denne gangen du bistå Arika, en kvinne på et oppdrag for å hevne sin familie, og som en ekstra bonus, redde hele menneskeheten. Så gjør de rette valgene, eller du vil undergang Arika - og verden. Ikke noe press.

PCalc - $ 9,99,

PCalc App

Det er forbløffende Apple utelatt en kalkulator fra Apple Watch (kanskje Tim Cook hater Casio), men vi er døde chuffed PCalc eksisterer for å heroisk komme til unnsetning. Den har en smart grensesnitt, med operatører og tips beregning en knapp trykk unna (i stedet for å plassere disse tingene bak en Force Touch vegg). På watchOS 2, alt er super-responsive, og du kan bruke den digitale Crown å justere tippe beløp. (Sjenerøst, også inkluderer Apple Watch app.)

Bare trykk Record - $ 2,99,

Just Press Record App

På iPhone, Just Trykk Record er en svært effektiv app for å lage raske opptak: pek på opptaksknappen, fange noe lyd, stoppe innspillingen, og lyden deretter synkroniserer til skyen. Med watchOS 2, dette kommer til håndleddet, og du kan spille uten din iPhone være rundt. Neste gang du kobler til, blir opptakene overført over.

Utkast 4 - $ 9.99,

Drafts 4 App

Nå kan teksten starte på håndleddet, gjennom Siri diktat. Fanget tekst sendes til innboksen din, og noen valgte elementet kan legges / prepended til en annen, arkiveres eller slettes. Med watchOS 2, alt er raskere og mer pålitelig, og app fungerer selv når din iPhone er borte walkabout.

Guide Sky - $ 2,99

Sky Guide App

På Apple Watch, gir følgesvenn app du en kalender over kommende arrangementer, og valgfrie meldinger om hva som er i ferd med å skje i ditt sted, for eksempel slik at du kan fange den internasjonale romstasjonen zooming overhead. Den watchOS to utgivelsen øker ytelsen og legger til en komplikasjon som støtter Time Travel og tilbyr en svært nøyaktig Moon fase.

ProCamera - $ 4,99,

ProCamera App

Hvis du allerede er en bruker av ProCamera, gir dette Apple Watch app du litt ekstra over Apples eget kamera fjernkontroll. Sammen med blant annet en ekstern trigger, ekstern søker forhåndsvisning, foto forhåndsvisning og timer, kan du konfigurere lengden på forsinkelsen, og hvor mange bilder vil bli skutt.

For å laste ned disse native apps. Du har iTunes Kort Code for å få tak i, tilgang til amerikanske iTunes-butikken for å kjøpe den. Du kan besøke USCardCode etter den beste prisen og den raskeste service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar