torsdag 1. oktober 2015

Ikke miste de katte pics: 6 måter å avlaste bilder fra iPhone

Kameraer på iPhone blir bedre tilsynelatende med hver ny generasjon utgitt. De var de topp-fire mest populære smarttelefon kameraer på Flickr. Men som bildekvalitet fortsetter å forbedre og vedtak blir høyere, betyr det mer lagringsplass er nødvendig. Fotografering elskere som bærer 16GB iPhone vil finne sine enheter som kjører tom for plass måten før deres kontrakter er opp.

Den måten å frigjøre minne for flere bilder, er å gjøre det til en vane å sikkerhetskopiere disse bildene. Også, siden telefoner er lett ødelagt eller tapt, er det alltid en god idé å sikkerhetskopiere bildene dine uansett. Den beste måten å gjøre dette på er å sette dem på datamaskinen, men det er mange andre måter å få disse bildene av telefonen - fra cloud servere til sosiale medier og bærbare harddisker. Her er fem trinn for å ta; velge hva som fungerer for arbeidsflyten.

Velg en metode:

  • Hvordan du laster opp bildene dine ved hjelp av en USB-kabel
  • Hvordan å trådløst laste opp bildene dine


Hvordan du laster opp bildene dine ved hjelp av en USB-kabel
Hvis du har en Lightning eller 30-pinners USB ledningen hendig, importere bilder på din Mac eller PC er lett og rask.

Koble til en Macintosh-maskin
Trinn 1: Koble telefonen til datamaskinen med en USB-ledning (Lyn eller 30-pin, avhengig av din iPhone), på samme måte som du ville når du legger til musikk. Det kan be deg om å låse opp telefonen.

Trinn 2: Åpne iPhoto, Apeture, eller Image Capture, avhengig av hva du har. Hvis du jobber på en Mac, og deretter iPhoto skal åpnes automatisk når du kobler til telefonen, med mindre du fortalte det ikke til.

Trinn 3: I iPhoto telefonen skal vises under kategorien Enheter i menyen til venstre. Klikk på den og du vil se alle bildene dine.

Trinn 4: Hvis du vil importere alle bildene på telefonen, trykke "Import Photos" -knappen. Du kan også velge bestemte bilder ved å klikke på dem, som vil sette en gul ramme rundt de valgte bildene; for å velge flere bilder, holder du nede Kommando-tasten på tastaturet mens du klikker på de bildene du ønsker. Deretter trykke "Import Selected" -knappen.

Trinn 5: Det bør ikke ta lang tid for bildene du vil importere. Når importen er ferdig kan du finne bildene i "Siste Importert" -mappen. Derfra kan du redigere, skrive ut, e-post, eller flytte bilder til forskjellige mapper.

Koble til en Windows 7-datamaskin
Trinn 1: Hvis du aldri har koblet iPhone til datamaskinen før, du kommer til å trenge å låse den opp med et passord. Telefonen vil spørre deg om datamaskinen kan stole på, og antagelig, hvis du ønsker å eksportere bilder bør du stole på den. Det vil deretter be om et passord.

Trinn 2: På noen datamaskiner, vil et vindu vises automatisk, sier Hvis du ikke får en automatisk vindu så du må gjøre det manuelt "Importer bilder og videoer.". Gå til "Start" og velg deretter "Computer." Under "Portable Devices" -delen du bør se telefonen. Høyreklikk på ikonet og gå ned til «Importer bilder og videoer."

Trinn 3: ". Tag disse bildene" Et vindu vil komme opp med en boks som sier at du kan fylle det inn, men det er ikke nødvendig. Klikk på "Import" knappen på bunnen av boksen. Hvis du ønsker å fjerne bildene fra telefonen etter å importere dem, kan du krysse av i boksen som sier "Erase etter import."

Trinn 4: Her finner du bildene dine i "Mine bilder" -mappen. Hvis du merket dem, vil de være i en mappe med det navnet, ellers kan du finne dem arkivert under datoen for når du importerte. Du kan nå gå gjennom og endre bildenavnene og redigere dem.

Koble til en Windows 8 datamaskin

Ved hjelp av en datamaskin med Windows 8 er ikke så annerledes enn 7, men det er godt å vite at det er noen forskjeller.
Trinn 1: Koble telefonen og la den til å stole på datamaskinen, som du ville gjort med Windows 7.

Trinn 2: Et vindu vil komme opp, spør hva du vil gjøre med telefonen. Klikk på vinduet og en meny vil komme opp. Velg "Importer bilder og videoer." Dette vil åpne hvert bilde fra telefonen i Windows 8 bilder app. Derfra kan du velge å importere alle av dem eller bare de du har valgt.

Trinn 3 - Hit import og bildene vil bli lagret i bildet app.

Trinn 4 - Hvis et vindu ikke dukker opp når du kobler til telefonen, kan du likevel importere bilder. Gå til "Start" og velg bildet app flis.

Trinn 5: Høyreklikk hvor som helst inne i app og velg "Import" alternativet på menyen som dukker opp.

Trinn 6: En meny vises med alle enheter som er koblet til datamaskinen. Velg telefonen.

Trinn 7: Som før, vil den vise alle bildene på telefonen, og du kan velge om du vil importere alle av dem eller utvalgte.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... Du trenger  iTunes gave kode  å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar