onsdag 16. september 2015

Apple Bringer Innovation Tilbake til TV med helt nye Apple TV

Apple TV


Apple har annonsert den nye Apple TV, og gir en revolusjonerende opplevelse til stuen basert på apps bygget for TV. Apps på Apple TV lar deg velge hva du skal se og når du ser det. Og med den nye Siri Remote, kan du søke med stemmen for TV-programmer og filmer på tvers av flere innholdsleverandører samtidig. Apple TV kjører helt nye tvOS operativsystem, basert på Apples iOS, slik at iOS utviklere å lage nye programmer og spill spesielt for Apple TV og levere dem direkte til brukere gjennom den nye Apple TV App Store.

Det handler om apps.

Apps er fremtiden for TV. Tenk på det. På mobile enheter og datamaskiner, du allerede bruker apps som Netflix, Hulu, WatchESPN og iTunes for å se TV-programmer. Og det er akkurat der TV i stua er på vei. Apps har frigjort TV. De lar deg gjøre individuelle valg om hva du vil se på. Og når og hvor du ønsker å se den. Med den nye Apple TV og sin kraftige nye tvOS, er utviklere å skape opplevelser som vil endre hva du forventer av den store skjermen, noe som gjør TV-en din til å føle så personlig som din iPhone eller iPad.

TV endelig får noen teknologi kjærlighet.

Med bruk av iPhone og iPad, har mange av de store nyvinningene og nyeste teknologier fokusert på små skjermer som passer inn i våre lommer eller som vi bærer i våre hender. Men det er på tide våre store skjermer dele på at teknologi og få en like nyskapende opplevelse. Med den nye Apple TV og tvOS, et redesignet grensesnitt, og Siri Remote den, har det aldri vært et bedre tidspunkt å være en TV.

Fremtiden for TV.

Siri Remote med Touch overflate, apper og spill, og en helt ny opplevelse.
Starter på $ 149.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill. Du trenger amerikanske iTunes-kort for å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar