tirsdag 29. september 2015

Need for Speed: No Limits vil rase ned i App Store på onsdag



Etter en myk lansering i begynnelsen av 2 015 i Nederland og Taiwan, EAs Need for Speed: No Limits er satt til å komme over hele verden senere denne uken på onsdag, 30. september Nyheten ble annonsert tidligere i dag på den offisielle Twitter-feed av spillet.

Spillet er fra utvikler Firemonkeys, det samme teamet bak Real Racing serien for iPhone og iPad.

Her er en teaser trailer. Klikk her hvis du ikke kan se det.

Syklistene kan velge fra en stall av drømmebiler som Subaru BRZ til BMW M4, McLaren 650S, Porsche 911, og mer. Det finnes mer enn 2,5 millioner tilpasnings kombinasjoner i spillene.

Etter at du har valgt bilen din, er det på tide å treffe gatene i Blackridge der du kjører rundt rusk, trafikk og vegger mens du får en fartsøkning i Nitro soner. Det finnes mer enn 1000 raser tilgjengelig - bare se opp for konkurransen, og politiet.

Need for Speed: No Limits vil være en universell tittel tilgjengelig for iPhone / iPod touch og iPad / iPad mini. Den kan lastes ned gratis. Men som andre freemium spill, vil det være en rekke kjøp i app tilgjengelig.

Hvis du ikke kan vente til da bør du få mer kreditt med USA iTunes-gavekort for å laste ned Real Racing 3 en prøve. Det er universell og kan også lastes ned gratis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar