lørdag 26. september 2015

Beste iPhone og iPad apps 2015: Fotografi


Instagram (gratis)


Det mest kjente fotografering app er også den enkleste å bruke, og et flott utgangspunkt for amatørfotografer. Bortsett fra den alltid tilstedeværende selfies, Instagram tilbyr en overraskende mengde fleksibilitet når du redigerer bilder, fra å velge filtre for å justere mer twiddly innstillinger som lysstyrke, kontrast og høydepunkter.

Som Twitter og Facebook, er dette sannsynligvis allerede på din iPhone. Hvis ikke, får det nå og begynne å knipse.

Hyperlapse (gratis)



Hyperlapse er en morsom fotografering app fra Instagram som lar deg skyte time-lapse videoer uten behov for dyrt utstyr. Automatisk stabilisering betyr at du ender opp med polert, filmatisk følelse opptakene. Enten du fremskynde en soloppgang eller togtur, komprimere lange videoer i korte klipp er en tilfredsstillende måte å fange verden rundt deg.

Layout (gratis)



Også ved Instagram, er Layout et nyttig collage lage app som lar deg kombinere bilder til kreative kompositter. Det finnes lignende apps der ute, men ingen er så polert som dette, og tilkoblingen til Instagram tilbyr enkel integrasjon mellom de to.

Fragment (£ 1,49)



Dette programmet lar deg slå dine bilder til nesten alle albumcoveret som noensinne har prydet forsiden av Pitchfork. Du kan slå bilder til geometriske mønstre, og det er mye moro å være hadde eksperimentere med ulike former og collager.

VSCO Cam (gratis)



VSCO Cam oppgraderer standard iPhone kamera-app for å gi fotoentusiaster full kontroll over lukkertid, ISO og hvitbalanse - samt la deg velge fokus og eksponeringsverdier fra separate områder av rammen.

Når du har tatt det perfekte bildet, kan du bruke en rekke filtre med justerbar styrke. Manuelle post-prosessering verktøy lar deg bruke eksponeringskorrigering, rette opp bilder, justere fargetemperatur og mer. Hva gjør VSCO Cam skiller seg ut er at disse endringene er ikke-destruktive, slik at du har full frihet til å eksperimentere og perfeksjonere bildet. Når du er ferdig, kan du dele dine kreasjoner på et online galleri.

IPad app tilbyr ikke hele omfanget av manuelle kamerakontroller, men bilder kan synkroniseres mellom flere enheter, slik at du kan skyte på iPhone og deretter redigere på storskjerm.

Glitché (£ 0,79)



Hva brukes til å skje gratis med crappy VHS-spillere er nå gjenstand for en app som lar deg slå bilder til glitchy kunstverk. For mindre enn et pund får du en betydelig utvalg av verktøy, fra databending å snu bildene i et rutenett av Emoji. Det er definitivt en bok som venter på å bli skrevet om populariteten til svikt som et estetisk - opprinnelig noe tilfeldig og ødelagt; nå noe målrettet og konstruert - men det er nok best å ikke tenke for hardt og bare nyte å gjøre bildene dine sprø.

Det er mer enn nok verktøy inkludert i basisversjonen for å imponere og skremme dine følgere, men hvis du er her for hi-res eksporten må du betale £ 2,29 for Pro-versjonen.

Fisheye Pro (£ 1,30)


EyeEm (Free)



Mens de 24 foto filtre og redigeringsverktøy som kommer med EyeEm er attraktivt nok, det som virkelig setter app bortsett fra sin tilsvar kledd pårørende er tilstedeværelsen av en integrert markedsplass. EyeEm Market er et sted å laste opp dine beste bilder, der de har en sjanse til å bli plukket opp av merker og utgivere. Kast i et aktivt fellesskap med denne muligheten til å gjøre litt ekstra penger, og du har en vinner.

For å laste ned disse fotografering apps. Du har ITUNES GIFT KODE CREDIT  å komme til dem har tilgang til amerikanske iTunes Store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar