onsdag 23. september 2015

Beste iPhone og iPad apps 2015: Health and Fitness


Zombies, Run! (gratis)


Det finnes ingen bedre oppmuntring til å kjøre enn en horde med zombier nipping på hælene. Denne morsomme, er oppslukende app like deler som kjører spill og lyd eventyr. Som du kjører vil du samle forsyninger som vil bidra til å avverge de udøde massene.

Med et manus av den prisbelønte forfatteren Naomi Alderman, Zombies, Run! er en spennende opplevelse og en fin måte å holde seg i form.

Strava løping og sykling (gratis)


En perfekt app for å kartlegge din kjøre eller sykle, Strava Løping og sykling bruker GPS for nøyaktig kartlegge din treningsaktivitet.

Appen er også en fin måte å fyre din følelse av konkurranse, med filtrert leaderboards, ukentlige tidsbaserte mål, detaljert hjertefrekvensen analyse og integrasjon med Facebook, Twitter og Apples innebygde Health app.

Freeletics (gratis)


Freeletics erstatter gym maskiner for kroppsvekt øvelser, og tilbyr slo-mo opplæringsvideoer for en hel haug av forskjellige rutiner. Fra push-ups og sit-ups til burbees og bein spaker, det er mer enn nok her til å få deg Shedding vekt og bygge opp kjernen styrke.

Det er gratis å laste ned og bruke, men full tilgang kommer med en auto-fornye abonnementet.

Yoga Studio (£ 2,99)


Enten du er en første gang båre eller en erfaren yogi, er Yoga Studio et utmerket yoga ressurs. Betale gebyret og du får tilgang til 65 forskjellige yogaklasser som fokuserer på fleksibilitet, styrke, avslapping eller balanse.

Vekk fra klassene, vil du finne et stort utvalg av yoga og sekvenser, samt måter å planlegge og følge utviklingen din.

Lifesum (gratis)


Du kan gjøre alle de push-ups og sol salutations du liker, men det må være støttet opp med et sunt kosthold. Lifesum gjør oppgaven med å spore dine måltider så enkel som mulig, med en rekke intuitive kosthold og mosjon planer.

Enten du ønsker å gå ned i vekt, opp i vekt eller bare bli sunnere, Lifesum diagrammer mat og vanninntak og gir deg tilbakemelding på hvordan du kan forbedre din diett. Integrasjon med Apple Watch gjør det enda enklere å holde på toppen av dine måltider.

MapMyRun (gratis)



Blant de mest kjente fitness apps, og med god grunn. Appen sporer ikke bare hvor du har vært på løpeturen, og hvor lang tid det tok, men også integreres med aktivitets trackere som Fitbit, Garmin og Jawbone å gi informasjon om intensitet også.

Du kan også bli med i MapMyRun samfunnet for råd og nye utfordringer, og få kontakt med Apple Watch å vise real-time statistikk.

For å laste ned disse programmene du har iTunes gavekort Credit å få, tilgang til amerikanske iTunes-butikken for å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar