søndag 27. september 2015

Best iPhone og iPad apps 2015: Games


Alphabear (gratis)



Stave ord å gjøre bjørner fetere. Det er, i et nøtteskall, er Alphabear. Velg bokstaver omtrent som du ville gjort i Scrabble. Hvis du bruker bokstaver ved siden av hverandre, vil en bjørn vises. Disse bjørnene bli fetere hver gang du foretar et ord, og fett bjørner bety flere poeng.

Å gjøre ord fra bokstavene før de slår inn i bergarter i ekstremt vanedannende, og det er nok av utfordringer å holde ting interessant. Vi liker også spillet fordi det er i utgangspunktet vårt navn med "bear" på slutten.

80 dager (£ 3.99)




Dette lomme odyssey tar Jules Vernes Jorden rundt på 80 dager og briljant reimagines det som en velger-ditt-eget eventyr. Du er kastet som Jean Passepartout, Phileas Fogg lojale betjent, i oppdrag å kartlegge en bane fra land til land i et forsøk på å seile rundt kloden.

Hjulpet av stilige illustrasjoner, er teksten i 80 dager noen av de beste å skrive til funksjonen i noen spill. Velge mellom ulike handlinger i teksten kanskje ikke høres ut som den mest spennende måten å utforske verden, men her utviklerne Inklewriter Studios trekke av en gripende historie som reagerer på en overbevisende måte til de valgene du gjør. Som du reise verden rundt, vil du komme over halv randomisert møter som enormt forme historien, fra kontraktør kolera til å bli angrepet av pirater. Du vil også måtte forvalte ressursene og holde et øye med Fogg helse. Alt dette fører til et spill som er perfekt egnet til å bli spilt på en iPhone, hvor du enkelt kan ta en dukkert i aksjon hver dag og presse reisen litt nærmere suksess.

Lifeline ... (£ 2,29)




En forgrening tekstbasert historie som du kan spille på din iPhone, iPad eller Apple Watch, er Lifeline en minneverdig opplevelse. Spillet ser du kommuniserer med Taylor, den eneste overlevende av et romskip som har krasjlandet på en fremmed månen. Cleverly, spiller spillet i sanntid - noe som betyr at du får meldinger fra Taylor hele dagen. Langt fra å være en irriterende inntrenging, holder denne slow-burn gameplay deg midt i fortellingen.

Papers, Please (£ 5,99)



Lucas pavens mesterverk er nå på iPad, og skal spilles av både spillere og ikke-spillere likt.

Som en border-kontroll vakt i fiktive østeuropeiske landet Arstotzka, er det din jobb å sjekke dokumentene til alle som ønsker å få innpass. Det som begynner som et enkelt spill av check-and-stempel utvikler raskt inn i en gripende beretning om institusjonell korrupsjon. Du trenger en iPad til å spille denne.

Steve Reichs Clapping Music (Free)



En avant-garde amerikanske komponisten er kanskje ikke den mest åpenbare utgangspunktet for et vanedannende rytmespill, men utvikleren Touch Press har klart å skape en morsom app basert på en 1972 Reich sammensetning utføres utelukkende av klapping.

Målet her er å trykke på skjermen i rytme, som starter hardt og ramper opp ytterligere i vanskeligheter når de klapper brått endre mønster. Du vil mest sannsynlig gi opp i frustrasjon hvert par minutter - tror Flappy Bird (eller clappy Bird) - men minimalistisk design, og informasjon om Reichs musikk vil holde deg å komme tilbake for mer.

Dumb Ways to Die (gratis)



Det er ikke ofte at et offentlig-sikkerhet kunngjøring gyter et spill, men det er akkurat det som skjedde med Dumb måter å dø.

Spillet startet livet som en YouTube-video fra Metro Trains Melbourne oppmuntre folk til å være trygge rundt tog. Med sin fengende tema tune og overraskende morsom måte å levere sitt budskap, videoen gikk viral og seks måneder senere spillet ble sluppet.

Dumb Ways to Die funksjoner tilsynelatende endeløse nivåer som du beskytter dine figurer fra potensielt dødelige selvpåførte situasjoner, fra elektrosjokk ved å stikke en gaffel i en brødrister til å gå på sporene for å hente en ballong. Hvert nivå blir raskere, mens det krever at du skal gjøre mer, noe som gjør det stadig mer utfordrende å redde dine tegneserie menn. Offentlig sikkerhet har aldri vært så gøy.


År Walk (£ 2,99)



År Walk er omtrent like atmosfærisk som smarttelefon gaming blir. Dette fantastisk stemningsfull første person eventyr ser deg tråkke gjennom en gotisk skog, forsøker å løse gåter og forutse fremtiden på "år walk". Grafikken er ulastelig, men det er den uhyggelige lydspor som gjør dette spillet; fra knaser snø under føttene, til de uforglemmelige skog lyder som gir subtile lyd hint om hvor du skal dra neste (hodetelefoner er viktig). Oppgavene er infuriatingly vanskelig - vi måtte oppsøke en gjennomgang guide bare for å komme langt nok inn i spillet til å vurdere det - men når du kommer inn i spillets tankegangen blir det litt enklere. En gratis følgesvenn app gir en historie på året å gå, men uansett hva du gjør, ikke late dette til barna - du skal betale av psykologens regninger i flere tiår.

Minecraft - Pocket Edition (£ 4,99)



Craft er et fenomen. Ikke så mye et spill som en kreativ workshop, det inviterer deg til mine materialer for å sette sammen dine egne bygninger og gjenstander - og investering av tid involvert gjør det til et ideelt app for å plukke opp i reserve øyeblikk.

Hvis du allerede er en Minecraft rusavhengig, er det viktig å merke seg at Pocket Edition inkluderer ikke alle funksjonene i hele spillet. Likevel, det er et stort spekter av materialer for å spille med, pluss en anstendig utvalg av dyr og monstre fyller verden. Mojang oppdaterer jevnlig spillet med nye funksjoner, også. Det er ingen overraskelse at dette er den mest populære utgaven av spillet, og hvis du er ny på gleden av Minecraft, er det en fin introduksjon.

Steam Mobile (gratis)



Valves digitale distribusjonsplattform Steam fremdeles ringe PCen sin hjem, men app er en glatt og allsidig følgesvenn. Den har mange av funksjonene PC-brukere er vant til i en lignende grensesnitt, og full katalog av spill kan kjøpes via enheten - de vil bli lastet ned til din PC neste gang du starter Steam. Applikasjonen lar deg surfe vennelisten din, se hvem som spiller hva, og chatte med vennene dine, uansett hvilken enhet de bruker. Ganske mye det eneste appen ikke gjør er å la deg spille spillene selv.

For å laste ned disse spillene du har iTunes Gift Kode Credit for å få tak i, for å få tilgang til amerikanske iTunes-butikken har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar