torsdag 17. september 2015

Apple Music har lansert en 'Burberry Channel '


Burberry Channel

Apple og engelsk motemerket Burberry har inngått samarbeid for å lansere den første av Apples musikk Fuel kanaler, 'The Burberry Channel'.

Kanalen vil bli plassert i musikkstreamingtjenesten er "Kuratorer" -delen og vil inneholde eksklusivt innhold som live-opptredener - og noen av disse vil bli filmet på Burberry Womens show i London senere denne måneden.

Partnerskapet er første gang Apple og Burberry har samarbeidet siden Californian tech giganten forledet tidligere Burberry CEO Angela Ahrendts til stillingen som VP / retail og butikker i 2013, ifølge Verge.

Bygge på nyheten om at Burberry er den mest fulgte FTSE100 selskap for tredje året på trav, med 1.4m fans, er den motemerket ute etter å sikre sin prominens på digitale plattformer settes til salg.

Ved å bli en tidlig adopter av sosiale plattformer som snapchat og Periscope, med rekord digital engasjement, og gir shoppere med sære elektroniske gave tilpasningsmuligheter for eksempel skjerf utforming bar tidligere denne måneden, sikrer den splitter den vil bo på front og senter av forbrukernes sinn.

Prøver du å være fans av Burberry. ASAP kjøpe iTunes-kort fra UScardcode, for å få kreditt og få tilgang til amerikanske iTunes-butikken, påby med Burberry Channel akkurat nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar