tirsdag 22. september 2015

iTunes Match opplastinger hevet til lovet 100K sang grense, kontoer foreslå

Kan ha endelig blitt hevet opplastingsgrensen for iTunes Match til 100.000 sanger, som Apple opprinnelig lovet i juni, er noen brukere begynner å rapportere.



Beretninger om endringen først dukket opp på Reddit tidligere på mandag. Apple har ennå ikke oppdatert sin offisielle dokumentasjonen, noe som kan bety at den nye grensen er å rulle ut gradvis eller for tidlig.

Inntil nå opplastingsgrensen var 25.000 sanger. Mens nok for mange iTunes-brukere, var folk med større samlinger tidligere tvunget til å unngå Match eller finne løsninger, som å bruke flere biblioteker.

I slutten av juni Apples SVP for Internet Software and Services, Eddy Cue, sa på Twitter at at selskapet var "jobber for å få til 100k for iOS 9." Når iOS 9 levert på 16 september imidlertid folk oppdaget at 25.000-sangen cap var fortsatt på plass.

ITunes Match eksisterer i en unik plass i Apples online-tjenester, siden noen av de samme funksjonene har blitt duplisert i Apple Music, inkludert opplastinger for fjern spille. Med Apple Music, men matchet spor kan bare spilles mens et abonnement er aktiv, og vil forsvinne fra sekundære enheter etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar