søndag 20. september 2015

SAMMENDRAG apps i iTunes Store UPDATE: September 18

Hver dag hundrevis av nye apps gjør sin debut på App Store, og hundrevis mer blir oppdatert eller redusert i pris. Vi har siktet gjennom støy og fremhevet de velge noen som kan være verdt din oppmerksomhet.

Merk: Prisene og tilbudene samlet nedenfor er nøyaktig på det tidspunktet vi publiserte denne historien, men alt kan endres.

Call of Champions - (Freemium)


«Call of Champions er den mest intense sanntid multiplayer kamparenaen (MOBA) spill for iPad og iPhone. Velg en Champion, rekruttere et team, knuse fienden, og konkurrere mot millioner over hele verden!

De nervepirrende fem minutters kamper i Call of Champions destillere det beste av gamle skolen MoBa mekanikere som baner, undersåtter, og element butikker i fartsfylt taktiske slagsmål, lek-skiftende power-ups, og en slepebåt-of-war med en Orb of Death.

Med over 15 Champions med fullt tilpass talent trær, samt en innovativ AI som fyller inn hvis du trenger å ta en samtale eller tekst, Call of Champions er MOBA perfeksjonert for mobile enheter. "

Opprørere og Redcoats II - ($ 7,99 Launch Sale, Normalt å være $ 9,99)

"Rebels og Redcoats gjenskaper slagmarkene i den amerikanske uavhengighetskrigen. Krigen begynte i 1775 da de amerikanske koloniene gjorde opprør mot det britiske imperiet, erklærte sin uavhengighet i 1776. I årene som fulgte, forsøkte Storbritannia for å avslutte opprøret og gjenerobre den amerikanske territorier . Opprørerne hadde imidlertid støtte fra Europa, med Frankrike og Spania senere å bli med i krigen som allierte til deres sak. En avgjørende amerikansk seier ved Yorktown i 1781 brøt den britiske besluttsomhet og var en katalysator i å starte fredsforhandlinger. Krigen endte i 1783 med signeringen av Paris-traktaten og global anerkjennelse av suverenitet i USA. "



Dr. Panda Carnival - ($ 2,99)

"Det er så mye å gjøre på Dr. Panda Carnival! Barn kan kontrollere karneval rides og bestemme hvor fort de bør gå, pop popcorn, gå for en båttur, lage sine egne godteri mesterverk, og mer! Det er over 10 aktiviteter i det hele tatt! "



Epic Quest - (Freemium)


"Match-3 deg gjennom de tøffeste fiender -! Nederlag drager, orker, spøkelser og mange andre illgjerningsmenn Bruk unike klassen øker, powerups, og utstyr for å bli enda sterkere Nivå opp og slippe løs ditt fulle kraft i den mørkeste av fangehull. og mot voldsomste av fiender! "



Night Sky Type - (Freemium)


"Du er den modigste pilot i luftfarts-styrkene. Du må stå imot fiendtlige fly. Skriv inn navnet på flyet ved hjelp av tastaturet. Når ordet er riktig skrevet inn aircaft vil bli truffet av skudd og ødelagt. Prøv å være rask og helt riktig. Samle høyeste skrivehastigheten og brann dine prosjektiler! "


Det er alt for i dag! La oss prøve dem alle med iTunes gavekort på UScardcode.com med den billigste prisen og den raskeste tjenesten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar