søndag 13. september 2015

Apple lanserer iPad Pro Med Epic 12,9-tommers Retina Displayo

Apple Pencil & Smart Keyboard Bring gjennombrudd presisjonsnivå & Utility til iPad Pro


iPad pro
Apple® lanserte i dag den helt nye iPad Pro ™, med en imponerende 12,9-tommers Retina® skjerm med 5,6 millioner piksler, den mest noensinne i en iOS-enhet, og banebrytende ytelse med den nye 64-bit A9X chip, og konkurrerer de fleste bærbare PC-er . Den nye større iPad Pro er tynn og lett, og gir hele dagen batterilevetid. Det er mer enn 850.000 apps i App Store℠ utviklet spesielt for iPad®, og den nye iPad Pro vil muliggjøre en ny generasjon av avanserte apps for alt fra produktivitet, design, illustrasjon, engineering og medisinsk, til utdanning, spill og underholdning.

Apple i dag også introdusert Apple Pencil ™ for iPad Pro, et presisjons inndataenhet kjøpes separat, noe som gjør tegning og skisser føler utrolig flytende og naturlig. Berørings subsystem av Multi-Touch ™ skjerm i iPad Pro har blitt redesignet for å fungere med Apple Pencil å dramatisk redusere ventetid og levere utrolig nøyaktighet for aktiviteter som fine art illustrasjon og detaljert 3D-design. Avanserte sensorer i Apple Pencil måle både trykk og tilt for en rask og væske tegning erfaring, mens en innebygd Lightning® kontakten gjør for rask og enkel paring og lading. Apple Pencil fungerer også med populære apps som Mail, Notater, formere seg og Office 365 for iPad, som tilbyr nye nivåer av kreativitet og produktivitet.

Apples nye Smart Keyboard utvider ytterligere nytten av iPad Pro, som tilbyr et tastatur i full størrelse i en tynn, holdbar design slik at du kan ta den med overalt. Smart Keyboard, som kan kjøpes separat, festes til iPad Pro innovative Smart Connector-port, noe som eliminerer behovet for et eget batteri, av / på bryter eller Bluetooth sammenkobling. Smart Keyboard er dekket i tilpassede vevd stoff og har taster som gir nøyaktighet, stabilitet og tilfredsstillende nøkkel følelsen av standard tastatur, men er også lett sammenleggbar og kan forvandle seg til en Smart Cover®. Smart Keyboard fungerer også sømløst med nye QuickType® funksjoner i iOS 9 for å gjøre å skrive enda raskere og enklere.

"IPad Pro er den mest avanserte og kraftige iPad vi noensinne har gjort. Den vakre og store 12,9-tommers Retina-skjermen har 5,6 millioner piksler og gir en oppslukende opplevelse for innhold og applikasjoner. IPad Pro er langt unna den raskeste iOS-enheten vi noensinne har gjort - det A9X chip slår de fleste bærbare PC-er i både CPU og grafikkoppgaver, men er tynn og lett nok til å holde hele dagen, "sier Philip Schiller, Apples senior visepresident av Worldwide Marketing. "Den innovative Apple Blyant og ny Smart Keyboard mulig for brukerne å tilpasse sine iPad Pro erfaring til de spesielle apps de bruker og det arbeidet de gjør, gjør iPad Pro ideell for alt fra profesjonelle produktiviteten til avansert 3D design."

Nyskapende design

iPad Pro 12,9-tommers Retina-skjerm med 5,6 millioner piksler og raffinert Multi-Touch-teknologi, er den mest avanserte og høyeste oppløsning noensinne i en iOS-enhet. Det gir bedre kontrast, mer enhetlig lysstyrke og forbedret energieffektivitet gjennom bilder justeringsteknologi, oksid TFT og variabel oppdateringsfrekvens. En ny fire-høyttaler lyd design gir kraftig, klar og fyldig stereolyd, og en raffinert unibody kabinett av anodisert aluminium gir iPad Pro en solid følelse med en tynn og lett design som er lett å holde.

Kraftig Technology

iPad Pro leverer banebrytende ytelse og energieffektivitet, slik at du kan takle de mest krevende oppgavene. Apples kraftige nye 64-bit A9X chip, med tredje generasjons 64-bits arkitektur, gir desktop-klasse CPU ytelse og konsoll førsteklasses grafikk. Ultra-rask trådløs tilkobling holder du deg oppkoblet uansett hvor du går med 802.11ac Wi-Fi med MIMO-teknologi, støtte for et bredt spekter av LTE band og andre raske mobilnettverk teknologi (DC-HSDPA, HSPA +). * Heldags 10-timers batterilevetid ** gir effektiviteten som brukere har kommet til å forvente fra iPad.

iOS 9

iOS 9, verdens mest avanserte mobile operativsystem, bringer mer intelligens til iPad med proaktiv assistanse, kraftige søk og forbedrede Siri® funksjoner, alt mens beskytte brukernes personvern. Nye multitasking funksjoner utviklet spesielt for iPad tillate brukere å gjøre mer på samme tid, mens innebygde programmene blitt kraftigere med en redesignet Notater-programmet, detaljert informasjon transitt i Maps og en helt ny News app *** for de beste nyhetene leseopplevelse på en mobil enhet. Grunnlaget for iOS er enda sterkere med programvareoppdateringer som krever mindre plass til å installere og avanserte sikkerhetsfunksjoner for å ytterligere beskytte enheten.

Pris og tilgjengelighet

iPad Pro starter på $ 799 (US) for 32GB med Wi-Fi-modellen og $ 1079 (US) for Wi-Fi + Cellular 128GB-modellen, kommer i tre lekre metallic ferdig inkludert sølv, gull og plass grå og vil være tilgjengelig i november og kom Apple.com, Apples butikker, gjennom utvalgte operatører og Apple-autoriserte forhandlere. For mer informasjon, vennligst besøk www.apple.com/ipad.

Apple Pencil vil være tilgjengelig for $ 99 (US) og Smart Keyboard vil være tilgjengelig i koksgrå for $ 169 (US). New polyuretan iPad Pro Smart Covers vil være tilgjengelig for $ 59 (US) i koksgrå og hvitt. Nye iPad Pro Silikon Cases vil være tilgjengelig for $ 79 (US) i koksgrå og hvitt. iPad Pro tilbehør vil være tilgjengelig i november.

Med iTunes Gift Kode Credit, kan du bruke den amerikanske iTunes Store tilgang til musikk, videoer, apps, spill ... nedlasting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar