fredag 25. september 2015

Best iPhone og iPad apps 2015 Produktivitet

Slakk (gratis)



En nyttig virksomhet / sosial app å ha i arsenalet ditt, er Slack en snazzy rettet samtale plattform rettet mot arbeidsplassen.

Appen støtter både private og gruppesamtaler. Det kan integreres med en rekke verktøy, inkludert Dropbox og Google Docs, og lar deg legge til bilder, videoer og GIFs til samtaler. Den synkroniserer automatisk over alle dine Slack kontoer, noe som gjør off-the-cuff samarbeid mulig selv når du er på bussen.

Dropbox (gratis)


Cloud-baserte tjenester er overalt i disse dager, men Dropbox er fortsatt en nyttig app å ha installert på din iPhone eller iPad.

Registrer deg og du får 2 GB gratis lagringsplass. Du kan dele bilder, dokumenter og videoer mellom enheter som bruker tjenesten, og kan sende linker for større filer - alt som er nyttig og en fin måte å sikkerhetskopiere arbeidet ditt.


Evernote (gratis)



Evernote er kvintessensen skybaserte notater app. Bruk den til å lage korte (eller lange) notater og oppgavelister på farten, og det vil synkroniseres på tvers av alle enheter via nettskyen.

Applikasjonen viser alle notatene klart ved oppstart, inkludert bilder, og det kommer selv med en ledsager Apple Watch app som du kan bruke for diktering.

Google Docs (gratis)



Cloud-baserte dokumentredigering er stadig normen i kontorer, og Google Docs er en av de mest brukte programmer der ute. Det er derfor ganske praktisk å ha dette programmet installert på telefonen.

Det er all funksjonalitet her som du forventer fra Google Docs på en laptop. Du kan redigere et dokument på farten, samarbeide med andre forfattere og kan være lett å miste fremdrift, som endringer blir tatt automatisk lagret.

Paper by Fiftythree (Free)



Et nyttig verktøy å ha i beltet, er Paper stor notater app med en haug med praktiske funksjoner inkludert. Den intuitive utformingen av programmet gjør alt fra å lage sjekklister for å kommentere bildene enkle, og uansett hva du kommer opp med på app kan enkelt eksporteres i PDF eller presentasjonsformater. Arbeide med fingrene er greit, men vi fant det lettere å bruke programmet med en pekepenn.

Streker (£ 2.99)


På avstand høres Streker som enten en nyttig måte å spore dine daglige vaner, eller et skremmende innblikk i en dystopisk fremtid der vi alle trenger apps for å minne oss til å børste tennene våre. Heldigvis er det den tidligere, og tilbyr en praktisk og fleksibelt system der du angi påminnelser for opptil seks oppgaver hver dag.

Målet er å fullføre dine mål for "striper" av flere dager. Det er et enkelt konsept, men er fin måte å oppmuntre gode vaner med bare noen få milde nudge.

Loyalive (gratis)


Så mange butikker tilbyr lojalitetskort som det kan være nesten umulig å holde styr på alle de punktene du har plaget opp. Denne praktiske app fungerer som et sentralt knutepunkt for alle kortene dine, som dekker alt fra Starbucks og Boots til Nectar og Tesco. Faktisk kan du bruke app strekkode på till så det er ikke nødvendig å bære kortene rundt med deg.

Loyalive holder også oppdatert med hver butikk lojalitet ordningen, og vil gi deg beskjed når du har sikret seg nok poeng til å kvalifisere for en belønning.

Ulysses (£ 14,99)


Ulysses er en kraftig skriftlig app som gjorde overgangen fra Mac til iPad mars 2015. Beskrevet av sin beslutningstakere som "desktop-klasse skriving for iPad", programmet er rettet mot alle som skriver regelmessig, for eksempel forfattere, journalister, studenter og bloggere.

Applikasjonen har en veldig minimalistisk design, som er en av de tingene som har gjort den populær. Det er en tre-vindusrute sidebar som tillater brukere å se alle sine filer på et øyeblikk. Den lar også brukerne organisere filer ved hjelp av grupper og filtre. På £ 14,99, kan det være litt dyr, men det er verdt det.

MindNode (£ 7,99)



En intuitiv stykke programvare som bidrar til å bestille mentale rot, er MindNode en brainstorming app som lar deg tegne et kart over sammenkoblede tanker. Ved hjelp av en rekke farger og linjebredder, kan du lage et nettverk av noder, eller bruke programmet til å plassere dine ideer i forskjellige kategorier.

Applikasjonen gjør det enkelt å dele tankekart, med muligheten til å eksportere dem i en rekke filtyper. Sleng på Apple Watch integrering og usedvanlig klar grensesnitt, og du har en av de mest komplette brainstorming apps der ute.

For å laste ned disse betalte apps. du må kjøpe iTunes kort e-postlevering Kode Credit å få tak i, for å få tilgang til amerikanske iTunes-butikken har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar