torsdag 24. september 2015

Beste iPhone og iPad apps 2015: Reisebyråer


Uber (gratis)



Uber er en stadig mer utbredt taxi service, som omfatter stadig flere sjåfører i byer over hele verden. Med appen installert på telefonen, kan du sette opp din destinasjon og pick-up point, samt spore fremdriften for Uber driver.

Hjemme er det en nyttig on-demand-tjeneste som lar deg betale fares bruker PayPal eller kredittkort, mens på ferie er det en fin måte å sikre en pålitelig tur uten å måtte flagge en drosje på gaten.

Citymapper (gratis)



Citymapper kan ha tatt en banker med utgivelsen av Apple Transit, men det er fortsatt kongen av transport apps - i hvert fall for nå.

Effektivisere ofte kaotisk rot av offentlig transport i store byer, bare fortelle Citymapper der du ønsker å gå, og det vil bruke informasjon i sanntid for å gi deg en rekke rutealternativer. For å gjøre ting enda enklere, kan du lagre hjemme- og jobbadresse, og automatisk finne veibeskrivelse til disse ved å trykke på en knapp.

Jernbaneverket Henvendelser (gratis)



Hvis du reiser lange avstander eller bare ønsker å holde et øye med din pendle, er Jernbaneverket Henvendelser en uunnværlig app å ha på telefonen eller Smartwatch. Hold styr på toget med live oppdateringer, og når de uunngåelige forsinkelser kommet rundt, bruker appen planlegge deretter.

Samt togtider, kan du bruke til appen angi wake-up-varsler, kjøpe billetter og få avbrudd varslinger. Applikasjonen har også Apple Watch integrasjon, slik at du kan holde styr på toget fra håndleddet.

Tube Map (gratis)



Tube Map er en av de beste apps tilgjengelig for navigering London, enten du bor i hovedstaden eller bare besøker.

Selv om du ikke bruker det til noe annet, Tube kartet i seg selv er et uunnværlig verktøy. The Tube Map hjemmeside er et komplett kart over undergrunnen hele veien ut til Sone 9. Den inneholder også flere andre funksjoner for å hjelpe deg å finne veien rundt, inkludert linjestatus - som tilbyr både sanntidsinformasjon og avansert informasjon om helgen nedleggelser - en ruteplanlegger, og Twitter-feeder av alle relevante Londons transportorganisasjoner.

Skyscanner (gratis)


Enten du er en ferierende eller en vanlig flyer, er Skyscanner en av de enkleste måtene å finne billige flyreiser.

Den rene design av app gjør sammenligne priser en enkel oppgave, og når du har valgt fly applikasjonen vil koble deg direkte til flyselskapet for å kjøpe billetter. Til syvende og sist er dette enkelhet hvorfor Skyscanner er en av de beste flight-finder apps der ute.

Tripadvisor (gratis)



Tripadvisor er en av de beste på informasjonssider på nettet, samle informasjon og vurderinger på hoteller, spisesteder, attraksjoner og flyreiser. IOS app samler all funksjonaliteten til en stor mobil app.

Tripadvisor er rask og enkel å bruke, selv om du ikke er kjent med det opprinnelige området, og det husker tidligere søk, samt de funksjonene du har brukt nylig. Det er også meget godt presentert i form av den generelle brukergrensesnittet, og du vil bli møtt av et nydelig bilde av en potensiell ferie sted hver gang du åpner den.

Google Street View (gratis)



Googles Street View får en frittstående utgivelse med dette programmet. Samt surfing Googles egne bilder i Street View, lar app du utforske panoramabilder av brukere fra hele verden. Om ikke annet, er verdt å laste ned for verktøy som lar app du lage 360-graders fotografier ved hjelp av telefonens kamera. Etter at du har gjort en 360 bilde, kan du publisere den på Google Maps som en sfærisk bilde eller dele det privat som et flatt bilde.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... du har iTunes kort å få tak i, for å få tilgang til amerikanske iTunes-butikken har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar